Loistava ajoitus!

Onnistuin jälleen pistämään viikonloppuni pilalle ja sairastumaan sen kunniaksi. Duunissa riehuva vatsatauti kiri kiinni jo eilen illalla ja aamulla ei voinut kuin todeta pään halkeavan sekä ajatuksen syömisestä pistävän vatsassa kouraisemaan. Sovittujen tapaamisten peruvan puhelukierroksen jälkeen ei auttanut kuin kömpiä takaisin orrelle.

kanttu_vei

kanttu vei

Hyvinpä tuo nukuttikin! Olin kanttu vei koko päivän, kunnes nyt illan suussa kokeilin näkkileipää ja mehukeittoa. Toistaiseksi ei tämän vakavampaa.

Mikä tämä kirous näiden viikonloppujen suhteen oikein on? Nyt olisi ollut aivan muuta ohjelmaa tiedossa, mutta senkin lähdön joutui perumaan. Miksi en voi sairastua kuin normaalit ihmiset; maanantaisin!

Advertisements

17 comments on “Loistava ajoitus!

 1. Kunnon ihmiset sairastavat viikonloppuisin, kyllä se on näin säädetty.

  Harmi, että viikonloppusuunnitelmat menivät uusiksi.

  Koetahan jaksella.

  • Susupetal,
   Onhan tämä nyt vähän tylsää taas. Josko se menisi yhtä reipasta vauhtia ohitse kuin tulikin, niin jotain voisi vielä pelastaa viikonlopusta.

 2. Siitäkö se mun viime kertainen kuumeen ajoitus perjantaille klo 17 alkavaksi johtui, meiltähän tämä käy… No mutta Paranemista!

 3. Näyttäisi, että virukset/bakteeritkin tietävät milloin on viikonloppu ja “aikaa” sairastaa.
  Toivon, että huomenna tuntuu jo paremmalta.

  • Kiitos Arleena,
   Kyllä tämä tästä näyttäisi hellittävän. Uskalsin ottaa jo toisen mukillisen mehukeittoa. Viruksilla täytyy olla jonkin sortin anturat.

 4. Jospa työnanataja on jotenkin “ostanut” taudintekijät perjantaille! Ei ole reilua, ei, mutta toivon, että paranet nopsaan.

 5. Kuvassa on kyllä tunnelmat kohdillaan, tykkään! Minulla oli sellainen “ikävä tapa”, etten töissä ollessani sairastanut juuri ollenkaan. Joskus oikein toivoi, että tulisi joku pöpö, kun oli muuten niin poikki. No, ei tullut. Lopulta ennen lopareita jäin kuitenkin suurta syyllisyyttä tuntien sairaslomalle pään takia. Paranemista sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s