naatiskellen

Täällä sitä on röhnötetty reporankana viimeiset pari päivää. Kieltämättä täytyy tunnustaa ilman sen kummempia oman tunnon tuskia, että naatiskellen.

possu

ei sika sikana, kuitenkaan

Tauti on tähän astisten sohvadiagnosointien myötä osoittautunut tavalliseksi flunssaksi. Kuume taittui viime yönä ja tänään olen jo ajatellut. Pari aikaisempaa päivää meni vällyissä. Ja kyllä minä nukuinkin! Toivotaan, että tämä jää tähän eikä pukkaa mitään jälkitauteja.

Ounasteluni hiljaisesta viikosta työrintamalla sai sitä myöten hyvä alun, vaikkakin erilaisen kuin olin alun perin ajatellut. Jatko on edelleen lupaavaa. Tosin jäi tässä yksi reissu välistä, mutta ei se hirveästi haittaa. Niitä on tulossa lisää. Katoan huomenna loppuviikoksi jossain kylmässä ja lumisessa sijaitsevaan erämaamökkiin lopuksi viikkoa. Tai no… ainakin kylmään ja lumiseen. Erämaasta en tiedä, mutta liian eksoottista meikäläisen varpaille joka tapauksessa.

Mukavaa loppuviikon jatketta kaikille 🙂

23 comments on “naatiskellen

  1. Jos olet pystynyt naattimaan residenssissäsi epäspesifisestä ressilunssastasi vähänkään samaan tapaan kuin tuo kuvan olio, niin jotain hyvää on katkossa ollut.
    Kaikelle oikealle taistolle kaikissa asioissa annan kunnon läpytykset. Ei talo nouse, jos perustuksista otetaan polttopuut.

  2. Tekee ihan sikakutaa pötkötellä rennosti taudit vege.
    Olet vissiin nyt siellä kylmässä ja lumisessa erämaamökissä naattimasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s