Viikonlopun eväät

Näillä mennään:

evaat

– Viikonlopun eväät –

 • korvaan
 • rööreihin
 • poskionteloihin

Jälkitaudit jyllää ja pää on tulessa. Taidan mennä huilaamaan.

35 comments on “Viikonlopun eväät

  • Susupetal,
   No niinpä 😦 Nyt huilaan, lupaan. En jaksa enää sairastaa. Ja totta tosiaankin, sinne ei todellakaan ole kiirettä. Enää. Päivän nautinnollisin heti oli kieltämättä silloin kun virittelin sähköpostia ilmoittaessani olevani nyt aluksi loppuviikon sairauslomalla. Se lääkäri nimittäin ennakoi heikkoa oloa myös ensi viikolle.

 1. Voi kamala paikka! Sympatiani sinulle. Kehtaako sanoakaan, etten ole sairastanut minkäänmoisia flunssia kolmeen vuoteen. (koputin tässä kohtaa maalaamatonta puuta) Pahaan poskiontelokierteeseeni sain avun lopuksi homeopatiasta.

  Toivon, että tämä hevoskuuri vie taudit sen siliän tien. Paranemisia.

  • Aimarii,
   Onnen tyttö olet kun olet noin kauan saanut olla sairastamatta! Meni minullakin vuosi ilman sen kummoisempia röhniä nyt, jos yhtä ihan pikkiriikkistä flunssan poikasta ei lasketa mukaan 😉 Toivotaan ettei tästä tule kierrettä tällä kertaa.

  • Unis,
   Tuo inhalaatiojauhe toimii toisinaan paremmin yskänlääkkeenä kuin perinteiset yskänlääkkeet. Tai nehän ovat oikeastaan aivan turhia litkuja. Huilaan.

  • Leena,
   Niin minäkin luulin jo että viime alkuviikon flunssa on kopisteltu pois, mutta siellä Lapissa kenkien kastuminen ei tainnut olla kovin hyvä juttu.

 2. Voi sinnuu 😦 Jaksamista ja parantumista, muista levätä, nukkua, juoda lämmintä mehua/teetä/sipulimaitoa/ ja ottaa iisisti.

  • Otan nämä hönkäykset ilolla vastaan, Inkivääri 🙂 Unta on tullut nautittua. Nyt vain piti nousta lääkkeelle ja syömään. Ihmeesti se nukuttaa vaikkei sitä kuumetta ole.

 3. No, lääkkeitten perusteella ainakin pitäisi parantua.
  Mutta muista, että lepo on tärkeintä!
  Nyt petiin ja viltit niskaan ja troppia suuhun!
  Pikaista paranemista!

 4. Liekö jo sitä possutautia? Sitä täällä odotellaan, saa nähdä miten käy.
  Toivottavasti lääkitys alkaa tehota ja saat olosi pian paremmaksi.

  90-luvulla opiskelin yhden talven yliopistossa iltaisin yhtä kurssia, ja sairastelin tietysti koko talven, koko ajan. Ressi sen tekee.

  • Katriina,
   Onneksi ei vielä ole possutautia, vaikka meillä töissä on jo pari tapausta tänä syksynä raportoitu. Kyllä tämä on ihka-aito flunssan jälkitauti. Hitaasti vain nuo dropit tehoavat. Stressi ja liian malttamaton luonne levätä riittävästi pikkuflunssien aikaan. Täytyypä heittää tuo velvollisuuden tunne romukoppaan, kun siitä muutenkin jo kritisoidaan.

  • MM,
   Mieleni hieman tekisi, sillä olo ei todellakaan ole vielä sata prosenttinen. Katsotaan aamulla mikä on olo. Tää on tylsää.

 5. Pingback: Terveysjuoma « Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s