Röhnistellen arkeen

Hetkellisen ravistelun ja kopottelun jälkeen päätin aamulla ottaa härkää sarvista ja varasin ajan.

rohnisröhnis

Loppuviikko imeskellään pillereitä, vedetään siivuja henkeen ja imaistaan suihkeet vällyjen pohjilta. Olipas se mies kerrankin fiksu!

Edit: Huolestuneiden kommentoijien herättämänä selvennetään taudin kuvaa sen verran että, en ole sikaflunssassa. Vaivana aivan tavallisen flunssan jälkitauti: korvatulehdus, poskiontelotulehdus ja rööreissä kova yskä. Niin ja veto pois totaalisesti, joka ei taas ole mitään uutta tähän aikaan vuodesta 🙂 Possukuvat sairastamisen yhteydessä johtuvat vain siitä kun ne on niin söpöjä. Ja muuten vain räjähtäneestä olotilasta.

34 comments on “Röhnistellen arkeen

 1. Jaa me oltiin samana päivänä lääkärissä. Sain hyvät antibiootit ja hyvää palvelua. Kohta olen taas entiseni.
  Samaa toivon sinulle, terveeksi ja kuntoon.

  • Ei liity, Tuima! Kuulostan vain röhnöttelijältä, kun ääni on kateissa. Enpä tullut ajatelleeksi tätä taas kuvaa valitessani. Täytyypä lisätä tuonne tekstiin.

  • Hirlii,
   Kts. edellinen kommentti 🙂 Ja eikös sitä aina ole kuin pieni porsas sairastaessaan: räiskii ja pärskyy, honottaa, sotkee, köllöttelee päivät pitkät samoissa vetimissä ja suihkussa käyminen ei tule mieleenkään jne. 😉

  • Kari,
   Aivan riittävän sairas vielä pysyäkseni hissukseen vielä. Toivotaan, että loppuviikkoa kohti jo viereystaso hieman kohenisi.

 2. Vieläkin olet pipi,noin kauan poor thing! Paranemisiin. Minäkin täällä aivastelen jo muutamia päiviä,tosin eilen sain flunssarokotteen,joka toivottavasti pitää ainakin tavalliset flunssavirukset kaukana….

  • Kiitos Yaelian,
   Mikä se sellainen flunssarokote on? Täällähän kaupitellaan vain influenssarokotteita, joita en ole vielä koskaan ottanut. Tuollaisen tavallisia flunssaviruksia kaikottavan ottaisin heti!

 3. Voi kurjuus, ei yhtään kivaa sairastella, toivottavasti nyt paranet pian!!! Meillä myös yksi puhjennut tärykalvo antibioottikuurilainen 😦 mälsää…

   • Toivo on niin reipas pikkumies,tepsuttaa ihan normaaliin malliin, että ihan yllätyin itsekkin tästä diagnoosista ja uusi tuttavuus mullekkin tämä “erikoisen näköinen korva”, korvatulehdus kyllä on ihan tuttu juttu. Lasten kanssa on se hyvä puoli, että arvauskeskuksessa pääsee mukavasti jonojen ohi 🙂 eikä tarvitse siellä enää kituuttaa hyvin valvotun yön jälkeen 😀

 4. Kun nyt harjoittelet noin hyvin, niin pärjäätkin sitten possutaudista erityisen hyvin ja me muut röhkitään. Pikaista paranemista 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s