13 comments on “marraskuun välihuomio

 1. Äänestän linkkilistaa vaikken olekaan mukana varsinaisten ryhmätöiden teossa, mutta eka ohjeen mukainen kuva on kumminkin jo tehty. Laittelen niitä kohtapuoliin esille blogiini. 🙂

  • HaloE,
   Tuletko mukaan? Nyt alkaisi nimittäin olla jo porukkaa toiselle listalle mukavasti. Voisin pykäistä sen käyntiin illalla.

 2. Jos jaksat jotain linkkilistoja jne niin olishan ne ihan ok. Käy kyllä niinkin kun ennen tehtiin. Niin, olen mukana vaikka vähän myöhästyin. Aloitan hommat heti!

  • Savisuti,
   Marraskuun selätyksestä ei voi oikeastaan myöhästyä. Aloittele vaikkapa heti, sen verran on uusia ilmoittautuneita jo että voisin tehdä toisen listan kiertämään. Täytyy vain käydä töissä vähän välillä, mutta heti kun selviän sieltä.

   Nyt olisivat jo esittäneet kiinnostuksensa sinun lisäksi Inkivääri, Tuima, HaloE(?)…

 3. Tämä on kiva juttu, koska en osaa oikein mitään. Opettelen yrityksen ja erehdyksien menetelmällä. Kaikki on uutta, joten kaikki vaihtoehdot ovat ihan samoja.
  Hyvä, kun jouduin oppimaan näitä alkeita, että en ole sitten ihan pönttö, kun lapsenlapsi 8 v alkaa yrittää opettaa minulle kaikkia hienouksia…

  • MM,
   No niin, ei mennyt tämä marraskuu hukkaan kun oppii uusia taitoja. Olen niitä oppinut tässä parin päivän aikana myös paljon. Noiden töiden kehittymistä on upea seurata.

 4. Ai, niin että muutkin pääsis katsomaan kuviamme. Olen hidas älyämään, toisinaan…;)

  Linkkilista tietenkin ois siihen juu-u aika hyvä.

  • Hirlii,
   Tällä vauhdilla ehkis kerkeisin tehdä yhden linkkilistan blogeihin, mutta varsinaisiin postauksiin voisi tuottaa ihmetystä.

 5. Linkkilista olisi tosi kiva, mutta täällä sinun blogissasi siis. Sinulla on kyllä tästä kauheasti hommaa, mutta itsepä olet vapaaehtoisesti aloittanut 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s