marraskuisena tiistaiaamuna

Huomenta,

Nyt alkaisi olla ilmoittautuneita toisen ringin perustamisen verran tämän vuoden ‘How to Survive November’ -teemaan. Jos haluat mukaan interaktiivisen blogitaiteen luomiseen katso ohjeet täältä ja ilmoittaudu tämän postauksen kommenttilootaan tämän päivän aikana. Julkistan illan suussa toisen ringin kuvajärjestyksen. Saat myös sähköpostissa teoksesi pohjan latausohjeet.

Jossain vaiheessa nämä kaksi rinkiä menevät sitten iloisesti sekaisin uuden teeman myötä. Tämän alkukuukauden teema on marraskuinen väri.

Eikun ilmoittautumaan!

 

Advertisements

12 comments on “marraskuisena tiistaiaamuna

 1. Sorry, tämä lista on tietty niille, jotka tulevat toiseen ryhmään. Mutta tulen tähän sitten, jos minut heitetään toisesta pois 😀

 2. Moikka lepis! Olisin vain kysellyt, kuinka tiedotot olisi hyvä nimetä?esim. Suvin eka, entä sitten seuraava,jne. Ne on aika sekaisin nyt siellä photobucketissa :-/ Jos kaikki nimeis samalla tavalla, olisko se selkeämpää? Mutta hyvä näinkin…tämä oli vaan ehdotus 😀

  • SuviAnniina,
   Huomasin sekavuuden. Nyt ne latautuu sinne aika järjestyksessä. Vielä etsiskelen sieltä albumin sisälle omia kansioita jokaiselle, mutta ei ole vielä tärpännyt.

   • o.k, tiekkö nyt vasta itse hokasin, että onhan siellä ihan looginen nimeäminen meneillään, en vain itse tajunnut sitä aluksi…eli esim suvi1, suvi2, suvi3 jne…

 3. Minusta tämä nykyinen nimitystapa tuntuu hyvältä. Ainakin se on parempi kuin eilen, jolloin jokainen räpelsi omien aivoitustensa kera noissa nimittelyjutuissa.

  • Tervetuloa Demetrius,
   Olet jo saanut sähköpostia ja rinki on tuossa ylemmässä postauksessa. Tämä on kivaa ja piirtää ei tarvitse osata!

 4. Toiseen rinkiin voitkin laittaa minut taas Uuna-nimellä. Tulkoon vaikka millainen sota, mutta en osaa kirjoittaa mitään muuta nimeä, joudun koko ajan korjaamaan ja niin varmaan muutkin. Luovutin vähän liian helpolla. Tulkoon mitä tulee, mutta nimestäni en luovu. Piste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s