How to Survive November 09 – 4

Voi miten tämän marraskuun selätys on hauskaa! Nyt on alkanut homma rullaamaan hienosti ja eilen perustettu toinen taiteilijarinki on tehnyt ensimmäiset teokset kierrätyksen pohjiksi.

Illalla jatkoin Hooverin ensimmäisestä pohjasta hyvin varovaisesti eteenpäin. Ohessa pieni näyte alkuperäisestä ja lisäyksistä.

toka_kuvaHooverin jatkopala

Olimme sattumoisin valinneet saman värimaailman ja molempien alkuperäisistä löytyy myös vaahteran lehdet! Huomenna jatkan Hirliin ensimmäisestä pohjasta, joka tuli minulle Hooverin kautta.

Toivottavasti muilla on yhtä rattoisaa kuin minulla näiden kuvien kanssa. Photobucketissa ja blogeissa on riemastuttavaa seurata teosten ‘kasvua’ täysimittaisiksi taideteoksiksi 🙂

Ps. Toiseen taiteilijarinkiin mahtuu vielä osallistujia.

Advertisements

16 comments on “How to Survive November 09 – 4

  • Hirlii,
   Eikö vain! Molempiin kohtiin 😉 Toivotaan, että kaikki alkavat käyttämään sitä niin muodostuu niitä alikansioita, tavallaan.

 1. Sinun lehtesi oli tosi hieno ja nyt tästäkin tulee taas mainio; kunhan Kari on tehnyt osuutensa, niin saan tämän hyppysiini.
  Toinenkin ryhmä on lähtenyt hyvin liikkeelle 🙂

  • Kiitos Uuna,
   Kaikkia pohjia olen ihaillut ja hämmästellyt. Hienosti edenneet kaikki ja uskoisin meidän saavan komean taidenäyttelyn vielä aikaiseksi.

  • Demetrius,
   Eikö kannattanutkin liittyä mukaan 😉 Kunhan saataisiin vielä nuo Morgan ja Harakka taivuteltua liittymään jäseniksi…

 2. Hei, nyt olen täällä ihan sekaisin. Tein muutoksia kuvaan omaissa jutuissani ja nyt en osaakaan lisätä kuvaa tuonne mihin pitäisi. Yritän nyt vielä mutta jotenkin olen ihan ulalla enkä löydä edes mistä tallennan kuvan…

  • Savisuti,
   Ei huolta, hyvin etenee ja pientä keskittymistä se vaati alussa siellä Photobucketissa ennenkuin hiffasin miten se toimii. Kannattaisi siellä kakkosringin puolellakin pohdiskella tuota tägin käyttöä niiden kuvien lataamisen jälkeen. Se helpottaa löytymistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s