How to Survive November 09 – 5

Voi että nuo työt taas sotkevat tätä selätystä. Toivottavasti olette pärjänneet ilman ‘ruoskaa’. Hyvin on kuvia tullut Photobucketin laatikoihin, molempiin ja vauhti on aika huikea. Niissä on mukava aina välillä käydä kurkkimassa. Minä koen huonoa omaatuntuoa tästä yhden kuvan päivävauhdista. No, ehkä se kiihtyy loppua kohti.

Illalla vuorossa oli Hirliin ensimmäisen pohjakuvan käsittely, joka oli tätä ennen käynyt Hooverilla. Lehtiteema jatkuu ja tässä pieni palanen taas näytille:

hirlii_toka2_pienHirliin jatkopala

Tänään menee myös myöhään töissä, siis todella myöhään. Joten toivottavasti ettette hermostu ennenkuin pääsen käsiksi illalla seuraavana vuoroaan odottelevaan kuvaan. Sitten lopetan iltahuhkimiset! Lupaus!

Espooseen pölähti ensilumi illalla. Onneksi vasta nyt niin kerkesi valita tuon värin.

20 comments on “How to Survive November 09 – 5

 1. Palautin Itkiksen hienon työn päiväjärjestykseen. Siinä oli vuorot kai menneet sekaisin ja Hirliin ja Hooverin hienot osuudet jäivät kokonaan pois, niin kai ei ole tarkoitus. Minulle saa antaa nuhteita, kun puutun toisten töihin, mutta mielestäni näin on kuitenkin oikein. Poistin sen työn, joka oli väärällä nimellä ja väärässä järjestyksessä.

  Eli ota nyt ensimmäiseksi käsittelyyn Itkis 3, sen olisi pitänyt tulla sinulle jo aikaisemmin, mutta kukaan ei ole rohjennut koskea siihen. No minä rohkenin, mutta katsotaan saanko harmia.

  • Uuna,
   Okei, hienoa. Minäkin olen hieman sekaisin. Täytyy tarkentaa tuota järjestyslistaa vaikka nimillä ja toivon edelleen että kaikki laittavat ne tagit, jotta selviää kenelle kuva on menossa. Minusta ne helpottavat kuvan hakua sieltä.

   Huomasin tuon saman jutun, kun kansiossani oli sinun pohjasi odottamassa ja itse odotin sitä Itkiksen pohjaa. Ei kai se kovin tarkkaa ole jos kerta menee sekaisin, mutta osaako sitä sitten hakea sen kuvan joka jäi väliin… 😮

 2. Ei paineita Lepis, tämä on meditatiivista kuvan tekoa. Tuo tägi homma on hyvä, ja sen voi myös sitten poistaa sieltä kun on tehnyt duuninsa jos haluaa. Tosin silloin häviää kansio, mutta sitten sinne tulee aina uusi kun joku on tarjoamassa kuvaa…

  Uuna, hyvä homma. Minäkin sitä ihmettelin hetken kun katselin niitä kuvia, että oisko järjestys siinä mennyt vähän sekaisin. Itselläni on nimilista, johon merkkaan kun olen saanut jonkun työn eteeni ja lähettänyt sen eteenpäin. Samoin lasken Lepiksen listauksesta että kuinka mones kuva kultakin tekijältä tulee minulle. Siksi jokaisen kuvan uudelleen numerointi on myös tärkeätä (esim. kun tulee kuva Lepis 7. niin se lähtee minulta Lepis 8.).

 3. Sun sähköposti ei selvästikään halua multa viestejä. Joko se ei pidä mun nimestä (tulkitsee ehkä roskapostiksi) tai sun lootaan ei mahdu tai sitten on vaan huonoa onnea. Tulevatko muiden vastaukset perille?

 4. Luin ensin, että voi kun tytöt taas sotkevat tätä selätystä. Heti ajattelin itseäni, mutta sitten postauksen edetessä huomasin palata alkuu ja tarkistin, että työthän ne olivatkin.
  Huh.

 5. Palasin vielä kommentoimaan, kun kävin selätyksessä niin huomasin, että minulla oli kolmas kuva vasta ja aivan äskettäin oli neljäs. Onko uuna ottanut pois sen. Hän puhui jotain itkiksestä. Itkiksen perhostyttö on kuvassani kyllä. No jääköön siihen, koska eipä näytä hiriliiltä olevan etenemässä.

  • arleena, sinun pohjakuvaasi työstää seuraavaksi Hoover. Uuna tarkoitti Itkiksen pohjaa, joka on menossa Lepikselle seuraavaksi. Sun työstettäväksi kuvia tulee aina mm:ltä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s