How to Survive November 09 – 8

Illalla, tai pitäisikö tunnustaa lähempänä puolta yötä, sain muut kirittyä kiinni. Huh! 😀

Tässä järjestyksessä se meni:

1. Susupetalin pohja -> MM -> Arleena -> Itkis -> Hirlii -> Hoover:

seitsemas– Susupetalin jatkopala –

Tämä Susupetalin pohja oli tähän mennessä ensimmäinen työ, jossa vaihdoin väriä ja ‘pensseliä’.

2. SuviAnniinan pohja -> Susupetal -> MM -> Arleena -> Itkis -> Hirlii -> Hoover:

kahdeksas– SuviAnniinan jatkopala –

Palalasin kiltisti takaisin alkuperäiseen väriin ja muotoon.

3. Tässä kohdassa sotkin järjestyksen. Harppasin Vaiheisen ylitse ja kiirehdin Uunan pohjalle, mutta onneksi sitä ei tainnut kukaan huomata.

Uunan pohja -> Vaiheinen -> SuviAnniina -> Susupetal -> MM -> Arleena -> Itkis -> Hirlii -> Hoover:

kymppi– Uunan jatkopala –

Metsässä lentelee vaahteran lehtiä aina toisinaan.

4. Tähän Vaiheisen pohjaan oli vaikea koskea, sillä se on ollut mielestäni valmis jo monta päivää.

Vaiheisen pohja -> SuviAnniina -> Susupetal -> MM -> Arleena -> Itkis -> Hirlii -> Hoover:

ysi– Vaiheisen jatkopala –

Väri muuttui kaamoksen siniseen.

MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ TAIDEGALLERIA KYSELYSSÄ!

Teokset alkavat pikkuhiljaa valmistumaan ensimmäisen kierroksen osalta. Saisinko toivoa, että valmiisiin teoksiin laitettaisiin valmis-tagi. Helpottaisi niiden noukkimista julkaistavaksi taidenäyttelyssä. Kiitos.

Uusi aihe ja sämplätyt järjestykset julkaistaan huomenna!

20 comments on “How to Survive November 09 – 8

 1. Monta hienoa sarjaa menossa, osa jo valmiina.
  Et sinä Vaiheista ohittanut, hänhän teki heti ensimmäisenä pohjaani. Eli enää Kari puuttuu, sitten pohjani on valmis.
  Olin eilen poissa, joten olen itse jäljessä, tosin yksi pohja siellä vaan näyttää odottavan minua. Käyn sen kimppuun heti, mutta ainakin viisi on mielestäni vielä tulossa minulle, joten ei kiirettä uuden aloittamiselle. Osa teki nopeasti, mutta kohdassa Lepis-Kari on pysytty päivä per kuva vauhdissa, mikä oli tarkoituskin. Ja te olette samalla pitäneet minutkin kurissa 🙂

 2. Ei voi millään aloittaa vielä uutta kierrosta, koska minulle on Karilta tulossa vielä kuusi tehtävää. Sekin yksi, minkä luulin tulleen minulle, on ensin menossa Karille. Malttia, malttia 🙂

  • Moi Uuna,
   Pidetään malttia. Minuunhan se kuva/päivä tyssäsi. Siis viikolla en pystynyt tekemään enempää. Laskujeni mukaan minulle pitäisi tulla vielä yksi pohja (Karin) ja sitten olisi kierros täynnä. Tosin en ole varma ettenkö olisi mennyt laskuissani sekaisin.

 3. Se työ, missä lukee Arleenaitkis, on juuri se jonka poistin, koska se on mennyt väärään suuntaan ja Arleena on poistanut kaikki muitten tekemät osuudet. Oikea versio on mennyt Itkikseltä Hirliille, sitten Hooverille ja se on käynyt jo sinullakin. Eli tämä minkä nyt poimit, on ylimääräinen Itkiksen pohja, jonka Arleena lähti kuljettamaan takaisinpäin. Tästä juuri kerroin sinulle tässä taannoin. Eli viisainta olisi poistaa se jälleen ja luulen että teenkin niin, muuten kaikki ovat sekaisin, että mikä tämä on.

 4. Kävin vielä katsomassa ja varmistamassa, että jokaisella on siellä työ menossa eteenpäin. Se työ minkä nyt toit takaisin, on sama Itkis 4, mikä nyt on menossa Karille, se oli juuri sinulla. Poistin siis tuomasi ylimääräisen väärään suuntaan menneen pohjan. Sorry, jos puutun liikaa. Mistä ihmeestä nyt löysit tuon, vaikka olin sen jo poistanut – sieltä ylhäältä varmaan. Poistin sen nyt sieltäkin.

  • Kiitos Uuna,
   No ihmettelinkin silloin mistä kuvasta oli kysymys, mutta nyt selvisi. Hyvä kun poistit sen. Siellä on sellainen jemma paikka, josta sen noukin 😉

 5. Minä en enää tiedä mikä on lempparini, kun on niin monta hyvää. Sitä mukaa kun valmistuu, teokset muuttuvat tasaväkisiksi. Vaiheisen teoksesta pidän paljon, sitten tuli Suvianniina ja sen hehku lumosi ja se nappi, joka plumsahtaa kivasti. Uunan teos on niin marraskuinen just tätä aikaa, viileä ja mystinen. Susun teos pysyi aika kauan paikoillaan, mutta nyt siihen on tullut hienoa hopean hehkua. Sekin on marraskuulle sopiva, viileää lumoa ja salaperäisyyttä huumoria unohtamatta – ne sakset arkisina kapistuksina leikkaavat salaperäisyyden taikaa.

 6. No multa ei enää puutu kuin Hooverin työ ja Hooverilla on siellä kaksi odottamassa. Sitten kun Hoover on saanut hommansa tehtyä, ja mä oon saanu viimeisteltyä Hooverin työn joka varmaankin on Itkiksellä juuri parhaillaan, ni sitten on varmaankin valmista. Tadam !

  On siellä, siellä on ihan mahdottoman hienoa duuneja. Kävin katsomassa kakkosringinkin töitä.

  • Moro,
   Hoover taitaa olla kuumeessa, joten annetaan parannella rauhassa. Teen huomiseksi välitehtävän meille muille 🙂 Tai joutilaille siis.

 7. Kaikki työt näyttää hyviltä 🙂 Ei mitään kiirettä, marraskuuta vielä paljon jäljellä…kyllä sulla lepis aika urakka on näitten kanssa…

 8. Moi marraskuun selättäjät! Tosi hauska idea ja varmasti luovia ihmisiä innostava. Kuvatkin ovat onnistuneet hienosti ja hyvin olette ajankohdan tunnun tavoittaneet. Teille kuvat varmasti antavat vielä enemmän, koska tunnistatte itse kättenne jäljet. t. Sirpa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s