How to Survive November 09 – 9

Välitehtävä 1:

Matkojen ja sairaustapauksien johdosta julkaisen tänään välitehtävän niille, joilla on aikaa ja välipäiviä odotellessaan seuraavaa työstettävää. Tämän voi tehdä tänään tai milloin sopivakseen katsoo, tai eilen.

 1. Tee kollaasi oman numerosi vuorossa olleista kaikista työstetyistä töistä tulevan taidenäyttelyn materiaaliksi
 2. Kollaasin koko 840 x 630 pixeliä (resolutio 72)
 3. Esim. Lepis tekee ensimmäisen päivän kaikista pohjista kollaasin, Susupetal tekee kaikista kuudennen kierroksen töistä, Arleena tekee kaikista kahdeksannen kierroksen töistä jne.
 4. Rinki numero 2 tekee omista töistään samalla logiikalla. Eli Savisuti tekee kaikista ensimmäisen päivän pohjista, Uuna tekee kaikista kolmannen kierroksen töistä jne.

Edit 7:07 Välitehtävänä voi myös kirjoittaa runon tai pienen tarinan teosten innoittamana jos kollaasin tekeminen ei innosta tai sellaista ei vielä pääse tekemään. Ja ehkäpä Mutkimus tekisi yhden sivun, jossa olisi noiden käytettyjen Thai-aakkosten merkitykset?

sneak

– esikatselupalanen ensimmäisen kierroksen pohjista –

Minulla olisi ollut tänään välipäivä, joten tein jo oman kollaasini ensimmäisen päivän pohjista ja sillä ajattelin aloittaa taidenäyttelyn.

26 comments on “How to Survive November 09 – 9

 1. Tallennetaanko Photobuckettiin? Vai julkaistaanko kollaasi vain omassa blogissa?

  Ennen nukahtamista ajattelin sellaista, että jokaiselle kuvalle olisi hyvä saada nimi. Joten olisin ehdottamassa lisätehtävää (tehtäväksi mahd. pian, ennen Suurenmoisen Näyttelyn avajaisia): Jokainen miettisi omalle kuvalleen nimen.

 2. Hyvä kun laitoit tuon kuvan, minä käsitin ensin, että tarkoitus on esitellä eri vaiheet, mutta töitä saa muokata haluamaansa muotoon ja käyttää vain osia niistä.
  Tämä on hyvä idea.
  Minulle on monta työtä tulossa, mutta odotan niitä Karilta, joten voin tehdä kyllä kollaasin.

  • Uuna,
   Ei saa muokata tässä vaiheessa, pliis. Peitin vain osat mustalla, jotta ilmenee että kyseessä on osa kollaasista esikatselukuvana. Se on aivan eri muotoinenkin 😉

  • Moi Arleena,
   Saa kollaasia tehdä, mutta niitä kuvia ei ole tuossa vaiheessa hyvä enää muokata. Sitä tarkoitin. Mikä pönttö! Höpsis!

 3. Mina sain eilen urakkani tehtya, joten odottelen innolla seuraavaa kierrosta. Taman valityon jatan nyt valiin, koitan urakoida tassa valissa “oikeita” kuvia.

  • Moro Itkis,
   Sinäkin olit jostain kummallisesta syystä joutunut spammiksi. Aivan kuin et ikinä olisi täällä ennen käynyt… 😮 Duunia on jossain välissä paiskottava. Valitettavasti. Pian se tulee.

  • Olenolen, eikö vastaus ole tullut?
   Kyllä sun posteljoonisi taitaa nyt laittaa omaan taskuunsa viestejä…hym, mitäpä tuosta ajattelisi? Heh. Laitoin vastaukseksi, että sopii oikein hyvin. Sopii siis.

   • Hirlii,
    Sinne se oli vedellyt omiin taskuihinsa, siis roskapostin joukkoon… 😦 Tylsä tyyppi. Löysin sen ja vastasin, mutta sitä ennen kerkesin jo laittaa toisen kysymyksen.

 4. Juu, ei, (ota tästä nyt selvää) en tarkoittanutkaan varsinaista muokkaamista, vaan pätkimistä, osien ottamista, miten sen nyt sanoisi 🙂
  Nimi on hyvä idea!

 5. Laitoin uudemman kerran postia, seuraavaksi kierrätän postin jonkun sellaisen kautta jonka posti kulkee perille asti, jos nyt ei tule perille.

 6. Huomenna , siis ke, aion kerätä 8:nen vaiheet ja katson saanko kollaasin aikaiseksi. En koske mihinkään, mutta kuljetan kuvia. Jos ne matkassa rähjääntyvät sitten jätän. Kokeilen.
  Keksin muuta jos kollaasi ei ole tyydyttävä.

  • Tuima,
   Nämä välitehtävät olivat niille, joilla oli muuten hommat puikoissa ja puikot sormissa. Joten ei tarvitse huolestua. Voin tehdä sen kollaasin vaikkapa huomenissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s