Sunday Classic – 151109

Galleria Selätyksen avajaisbileet olivat eilen suuri suksee, oli tuttuja ja paljon uusia tuttavuuksia saimme mukaan. Kuhina ja porina oli kutkuttavan huikeaa. Juomaa ja naposteltavaa riitti vielä tämän päivän rääppiäisiin saakka. Mutta ilman ystäviä ja blogistanian yhteisöllisyyttä ne kekkerit eivät olisi onnistuneet. Tämän päivän biisiksi valikoitui kuin luonnostaan tämä Lennon/McCartney klassikko ja esittäjänä tällä kertaa Joe Cocker:

With Little Help From My Friends

Kiitos Kaikille rattoisasta illasta!

Alun alkujaan biisi ilmestyi Stg. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -albumilla vuonna 1967. Joe Cocker vetäisi biisistä ikimuistoisn esityksen vuonna 1969 Woodstockin festareilla ja biisi löytyy hänen samana vuonna ilmestyneeltä ensimmäiseltä studioalbumilta, nimeltään ‘With Little Help From My Friends‘.

17 comments on “Sunday Classic – 151109

 1. Cockerin versio on miljoona kertaa parempi kuin Beatlesien!

  Kiitos eilisestä illasta ja gallerian avaamisesta sekä marraskuun selätyksestä ylipäänsä.

  • Susupetal,
   Toisinaa, toisinaan taas alkuperäinen puree paremmin 🙂 Tuossa nyt sattui oleman myös aiheeseen liittyvä hyvä videon pätkä extrana.

   Kiitos itsellesi 🙂

 2. Yritin ainakin 10 minsaa ennenkuin onnistuin kommentoimaan tänne…..
  Cockerin versio on tosiaankin paras kuten ylempänäkin sanotaan.Olen ollut Cockerin konsertissa ja taisi se silloinkin vetäistä tämän biisin…

  • Yaelian,
   No voi, olisikohan WP:llä ollut jokin huoltokatkos… I don’t know. Toivottavasti ei toistu tuollainen enää. Cocker on varmasti ollut huikea konserttikokemus! Wow.

 3. Mäpäs taas kapinallisena pidän Beatlesien puolta ja sanon että mun mielestä se on parempi! 😉 Cockerin ääni on vähän kuin Brucella, eli välillä raastaa korvia. Mutta jotenkin kuitenkin jäi päähän soimaan, joten aika hyvä valinta silti.

  Gallerian katoin eilen läpi ja ollaanpas me hienoja töitä saatu aikaiseksi.

 4. Tämä on komea coveri hienosta kappaleesta, jonka olisin kuullut Oulun torilla muutama vuosi sitten, jos olisin silloin ollut kaupungissa. Nyt on pakko keskittyä viemään eteenpäin marraskuun selätystä. 🙂

 5. No hyvä! Kerkesin jo hieman huolestua että missä mättää, kun täällä video näkyi edelleen. Ja koirulaisetkin tykkäsivät, jeee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s