How to Survive November 09 – 18

No niin, nyt tämä alkaa käydä todella haasteelliseksi! Tänään tuli nimittäin sellainen haastepohja vastaan, että piti hetken aikaa kallistella päätään puolelta toiselle ja taivastella värieni ja kuutioideni yhteensopimattomuutta tämän romanttisen kevyen jääkaappikuvan kanssa. Kävin jo jääkaapilla katsomassa löytyisikö sieltä mitään vihreämpää kuvattavaa. Olivat kaikki pakastimen puolella ja umpijäässä, eihän sellainen taas passaa tuon kesäisen herkullisen kuvan kanssa.

Elegian pohja oli käynyt Karin, Demetriuksen ja Uunan kautta työstettävänä ennenkuin päätyi selätyslaatikkooni. Kesällä kaivataan pitsiä ja viilennystä:

– Elegian toka jatkopala –

15 comments on “How to Survive November 09 – 18

 1. Sinähän oletkin jo löytänyt sen. Meinasin tulla kertomaan.
  Hyvä kun keksit siihen tyhjään paikkaan noin hienon jutun. Minä en meinannut uskaltaa koskea tähän lainkaan, kun tekotapani on liian erottuva. Nyt sitten vetelin vaan vapaalla kädellä vähän köynnöstä, kun en millään voinut mitään kollaasina laittaa.

  • Komean köynnöksen teitkin, Uuna! Minulla oli kanssa aluksi sitä uskalluksen puutetta ja kiertelin ja molempia kuvia ennenkuin napsahti paikka. Tämä on kivaa kun tulee haasteita!

 2. Uuna, tuo köynnös ja marjat ovat aivan ihania! Todella hyvin muuten vetelit köynnöksen vapaalla kädellä. 🙂

  Ja lepis, ihana pitsikoristus, kuin ohut verho siinä kulmassa. Raikasta aurikona välkkyy pitin takaa. Tästä on tullut tosi hieno pohja lisäysten ansiosta!

  Olen ihan innoissani tästä selätyksestä, vaikka minullakin on ollut aika haastavaa keksiä, mitä pohjiin lisäisi. Mutta saapahan ne herneet tuolla päässä vähän töitä 😀

  • Kiitos Elegia,
   Aika haastavaa se lisäämisen keksiminen on kieltämättä. Hetkellinen pakokauhu iskee toisinaan, että tohtiiko sitä koskea toisen työhön 😉

 3. Tosin en enää tajua keneltä mulle tulee työt, mutta teen ne mitkä on laitettu kansiooni…ovat vähän “myöhässä”. En tiedä myöskään kenelle lähetän ne, mutta ehkäpä joku siellä sitten käy merkkaamassa.

 4. voi kauheeta – ei kai teille tule ihan hirveita paineita noita taideplajayksia tehdessanne…jotenkin luen rivien valista ettei ole ollenkaan niin helppoa kuin vaan katsominen ja ihaileminen! 🙂
  Enka kylla oikein tajua miten tama homma toimii…
  Onko jossain nakyvissa prosessina miten tyosto etenee? Elegian ketsuppipurkin nain – missa se nyt menee? huh, ihan pyorryttaa tama marraskuun selatys – onneksi on jo yli puolen valin!

  • BLOGitse,
   Ei niistä kauheita paineita tule. Toisinaan vain hieman arastelee koskea kuvaan, joka tuntuu jo valmiilta. Sitten vain pitää hetki katsella ja miettiä ennenkuin alkaa suttaamaan.
   Sinne photobucketiin ymmärtääkseni pääsee katselemaan. Galleria Selätykseen tehdään niitä vaihe-vaiheelta kollaaseja sitä mukaan kun keritään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s