How to Survive November 09 – 21

Hyvät bileet menossa tuolla Galleria Selätyksen puolella. Ja siellä minä olen viihtynytkin koko päivän. Aamusta ripustelin vielä viimeisiä teoksia Galleristin apuna ja rahtasin ruokaa kera juomien paikan päälle. Se suuri jääkaappi oli tosin aika hankala ja siihen piti hakea jo kärryt avuksi. Pelkäsin nimittäin, että sen sisukset leviävät kadulle ja ihmiset luulevat minun olevan addiktoitunut lonkeroon. Hyvin meni ja kaikki ovat iloisia. Näitähän voisi alkaa harrastamaan joka lauantai.

Selätystehtävissä minulla näyttää olevan vapaapäivä. Tässä välissä on hyvä sauma paljastaa mikä se pohjani lähde oli tähän ‘Mitä tänään syötäisiin?’ tehtävään:

– salaattijuusto –

Avatessani tuona päivänä jääkaapin ylähyllyllä nökötti ylhäisessä yksinäisyydessään salaattijuustopurkki. Kuva siitä ja siirto Painteriin, jossa vetelin siveltimellä päältä. Värit tulivat esiin mukavasti, mutta muodot himmenivät. Tässä kuvassa on kombinaatio niistä kahdesta. Kyseessä ei siis yllättäen ollutkaan kuva jostain Lepiksen kurmeekeittiön ihmeellisistä mössöistä.

Se mitä tuosta kuvasta muotoutui lopullisesti Marraskuun Selättäjien käsissä on nähtävillä täällä. Minusta siitä tuli varsin herkullinen!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Toive Selättäjille:

Voisitteko ystävällisesti jättää alkuperäisen kuvan koon (pixelit) sellaiseksi kuin pohjan tekijä on määritellyt. Photobucket ottaa vastaan hyvinkin suuria kuvia ja pieniä kuvia on taas hankala jatkokäsitellä tai saada sopimaan Gallerian raameihin. Sitten aivan lopuksi galleristit tekevät kuvista ripustukseen sopivan kokoisia ja optimoivat ne, jotta kuvat näyttävät vielä hyviltä tuolla seinällä. Kiitos huomaavaisuudestasi seuraavaa muokkaajaa kohtaan.

9 comments on “How to Survive November 09 – 21

 1. No ei kyllä ihan ekana tullut mieleen salaattijuusto siitä pohjastasi 😀 Hienosti muokattu pohj, kyllä salaattijuusto on monikäyttöistä!

  Ja juu, olen samaa mieltä: Ei sorkita pohjakokoa. Lisäillää vaan sinne kamaa 🙂

  • Elegia,
   Yllättäen hyvin ne juustokuutiot sulautuivat liemeensä muokkauksen yhteydessä 😉 Salaattijuusto on herkullinen monessa käytössä. Voisikohan sillä piirtää… 😮

 2. Kuutiot ovat hienon rytmikkäitä. Arvasin, että kyse on jostain kreikkalaisesta tai vastaavasta. Hieno pohja. Jännä aina nähdä mihin nämä johtavat.
  Kiva kun näyttely jatkuu ja jatkuu…

  • Uuna,
   Niin, fetaahan se salaattijuusto oikeasti on 🙂
   Nyt on mukava odotella töiden valmistumista ja niiden ilmestymistä Galleriaan. Kohta täytyy varmasti julkaista se loppukuun aihe, joka sitten täytyy pistää menemään vauhdilla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s