How to Survive November 09 – 29

Vähiin käy ennenkuin loppuu! Tänään sain aikaiseksi työstettyä Karin Grande Finalen pohjaa, tuota mystistä ‘Ainoa’. Tällä kierroksella en aio enää jatkaa millään omalla tyylillä tai värillä, vaan teen fiiliksien mukaan mitä mieleen juolahtaa. Aihehan oli vapaa.

– Karin Grande Finale jatkopala –

Kansioon jäi vielä kolme pohjaa odottamaan viimeisen illan aherrusta. Taitavat muut Grande Finalistit olla jo tehneet omat lisäyksensä, joten nimeämisiä ja huomisen illan aikaan laitettavia kehyksiä vaille valmis se kansio. Yritän tehdä ne kolme heti kotiuduttuani.

Huomisessa on myös haastetta Kierros2_Rinki1 kansion väelle. Tuleeko siellä valmista askarruttaa kovasti mieltäni. Toivottavasti, sillä Galleristi apureineen toivoo paria iltaa lopullisten ripustusten tekemiseen. Good luck!

15 comments on “How to Survive November 09 – 29

 1. Niin ja niistä alkukuvapohjista voisi värkätä kollaaseja. Ja jos jokin muu inspiroi, niin eikun vain tekemään 🙂 Mä lähden nyt töihin.

 2. Minä sain jokaiseen 2-1:n pohjaan laitetuksi jotain. Olen kyllä valmis siihenkin, että ne jäävät siihen pisteeseen kuin jäävät. Elämä jää aina vähän keskeneräiseksi…
  Nuo Grand Finalen työt ovat taas omaa luokkaansa. Kuvataiturien jälki kyllä näkyy siellä.
  Uskomattoman mielenkiintoinen tämä matka oli.

  • MM,
   Uskomattoman hieno matka todellakin! Kiitos 🙂
   Kuvat valmistuvat ja jos eivät, niin ripustamme ne joka tapauksessa sellaisina kuin ovat. Hienoja teoksia sieltä on tulossa.

 3. Aah, hienoa on tullut. Täytyykin käydä katsomassa, joko minulla on nimettävää siellä. Olen nyt touhunut joulukalenterin parissa. Uutta kohti kun on mieli aina. Linkki joulukalenteriin on blogissani 🙂

 4. Kaks näytti mulla olevan vielä siellä viilaamatta, pitäis nyt ainakin yks koittaa tänään saada aikaiseksi, niin ei ihan niin noloa olisi… 😮

  Aikamoinen ilta tulee olemaan, jos valmista tulee meidän porukas. 😀

 5. Hirlii,
  Laitoin tuossa illalla sulle sähköpostia. Nyt olen jo aivan puhki ja nukahtamista vaille valmis. Jos huomenna… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s