Sunday Classic – 291109

Huikean hilpeiden Galleria Selätyksen pikkujoulujen myötä nukkuminen on jäänyt liian vähälle. Eihän sieltä malttanut lähteä pois, vaan piti tanssia kaikki viime sunnuntain pikkujoulubiisit läpi puhki. Nyt kolottaa.

Sunnuntain klassikkona soi sitä myöten hieman rauhallisempaa musiikkia. Joe Walshin kaunis klassikko vuodelta 1974:

– Help Me Through The Night –

Help Me Through The Night‘ löytyy Joe Walshin ‘So What‘ -sooloalbumilta. Albumin julkaiseminen sattuu Walshin uralla ajankohtaan kun edellinen bändinsä, Barnstorm, oli jo hajonnut, mutta hän ei ollut vielä liittynyt seuraavaan bändiin. Näitä Eagles-miehiä on kuultu harvinaisen vähän täällä klassikoissa vaikka heillä on, niin yksin kuin yhdessä, varsin mittava skaala huikean hyvää musiikkia tarjolla. No, ehkäpä vielä joku päivä soitan Washin ‘Rocky Mountain Way‘ -biisin jos satun oikein muisteloimaan 😉

Mitä se siitä nukkumisesta muuten sanoikaan…

25 comments on “Sunday Classic – 291109

 1. Mulle tulee Walsh Eaglesista vasta aina kolmantena mieleen, ensin on aina Henley ja Frey. Johtuu varmaan Henleyn soololevystä The End of the Innocence, josta pidin valtavasti. Kyllähän tää menee, ei siin mitään! 🙂

 2. Walshin biisi sopii just tällaiseen aamuun: leppoisaan loikoiluun ja sateen loppumisen odotteluun. Minkä ihmeen sadekauden olemmekaan Pohjolaan saaneet? Etupihamme muistuttaa kohta suota!

  PS. Ota iltapäivällä tupluurit. Ne helpottavat juhlimisen jälkeistä elämää. 🙂

 3. Tuntematon – eikä nyt ihan iskenytkään. Tällaista musiikkia ei tule kuunneltua muuten kuin radiosta, vaikka en osaa määritellä mitä se “tällainen” on.

 4. Kiva oli kuunnella tätä.
  Mutta oon kyllä mäkin väsynyt, vaikka nukuinkin jo ennen pikkujouluihin tuloa.
  Mutta kai nää pimeät ilmat sen tekevät!

 5. Hei, mekään ei ollut kiinnitetty huomiota Eagles-jäsenten yksityishankkeisiin. Kuten nyt tämäkin soitto täällä tulee uutuutena. Ehkä nämä yksityisprojektit eivät aivan yllä siihen mitä bändi sai yhdessä aikaan. Kiitos yhteydestä: nämä aina täydentävät bändinkin musiikillisia kaukoulottuvuuksia, kuvaa, kuuluvuutta.
  Timbutkin soitti äskettäin erään toisen Eaglesin, Glenn Freyn tekemän ja esittämän biisin Part of Me, Part of You Thelma & Louise -leffaan. http://timbuktu.vuodatus.net/blog/2248089/kaukainen-aani/

  • Timbuktulaiset,
   Vähissä ne ovat olleet, mutta eivät toki kokonaan kuulumattomissa. Tämähän on siis ennen Eagles aikaa, joten menee ilmeisesti omaan sarjaansa.

 6. Jeps, näköjään Walshilla oli sooloura ennen Eaglesia. Yhtyeen muutamalla muullakin tyypillä on ollut eriaikoina erilaisia sooloiluja, mutta edelleen mieltä, että lahjakkaat tyypit yhdessä vasta muodostuivat kiinnostaviksi, noh ainakin täällä autiomaassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s