How to Survive November 09 – todistusten jako

Marraskuun selättäminen käy vuosi vuodelta mukavammaksi. Tämän vuotinen virtuaalitaiteilu tuotti suunnattomasti iloa ja nautintoja. Osallistujien sankka joukko ja into tehdä näitä annettuja tehtäviä yllätti minut täysin. Meno kiihtyi loppua kohden ja porukalla saimme 40 erillistä virtuaalista taideteosta aikaiseksi + kollaasit päälle. Huikea määrä! Loppuja vielä viimeistellään ja ripustellaan Galleria Selätyksen seinille tämän viikon ajan. Tulevana lauantai-ehtoona pidetään ISOT loppubileet.

Perinteiseen tapaan Joulukuun ensimmäisenä jaetaan Marraskuun Selättäjille todistukset:

November Survivor 2009 -nappi blogiisi

(Tämä nappi on ladattavissa myös Photopucketissa pienenä ja hieman isompana.)

Lämpimät Kiitokset kaikille osallistujille! Olette minun inspiraationi suuri lähde!

Arleena
Demetrius
Elegia
Hirlii
Hoover
Itkupilli
Muualla
Mutkimus
Realistinen opitimisti
Savisuti
Susupetal
SuviAnniina
Tuima
Typo-Ari
Uuna
Vaiheinen

Erityisen lämpimät kiitokset Galleristille, ilman hänen ahkeruuttaan tästä olisi tullut pannukakku!

Alussa hieman pelkäsin osaisinko vetää tätä, mutta taidot karttuivat matkan varrella ja kierrättäminen helpottui. Välitehtävät ja -etapit antoivat aina uutta potkua, kuten myös eri rinkien niin erilaiset työskentelytavat. Oli suunnattaman kutkuttavaa käydä kurkistelemassa kansioissa minkälaisia lisäyksiä kuviin oli tullut. Joskus ne hieman yllättivät ja kuvat lähtivät muokkaantumaan aivan eri suuntaan kuin osasi kuvitella. Se teki tästä todella jännittävää seurattavaa.

Kuvankäsittelytaidot kasvoivat matkan varrella aivan huomaamatta. Opin tekemään lisäyksiä, joiden tekemisestä olin osannut vain haaveilla. Into jatkaa värkkäämistä kuvien parissa kasvoi entisestään. Henkilökohtaisesti sain jälleen marraskuusta uutta potkua ja sehän meni loppujen lopuksi ohitse kuin siivillä.

Ei kai sitä kohta ala jo odottelemaan – marraskuuta!

35 comments on “How to Survive November 09 – todistusten jako

 1. SSSUUUURI KIITOS kuuluu kyllä sinulle!! On sinulla ollut aika touhu näitten monien eri ryhmien kanssa. Hienosti johdettu! Nautin tästä marraskuusta kovasti, kiitos vielä!

  • Uuna,
   Jossain vaiheessa meinasi mennä ryhmien kanssa sekaisin, kuvista puhumattakaan. Ja niinhän lopussa taisi hieman käydä… Marraskuu voi siis olla inspiroiva 😉

  • Ari,
   Hieno suoritus ja ymmärrän sen tekemisen tarpeen. Luovuus kun iskee, niin silloin on tehtävä! Vielä kerkiää tämän viikon touhuta niiden kuvien parissa siellä puketissa, jos intoa riittää.

 2. KIIITOS! Minulla on kyllä vähän sellainen olo kun en ehtinyt olla kuin hetken alussa mukana, etten ihan ole ansainnut tätä kunniaa. Onneksi oli niin paljon muuta tekemistä että marraskuu tuntui menevän tänä vuonna tosi nopeasti.

  • Savisuti,
   Tottakai todistus kuuluu kaikille osallistuneille! Ja kunnia myös. Kaikki työt ovat nii-in hienoja. Marraskuu meni todellakin nopeasti tänä vuonna 🙂

 3. Kiitos sinulle, Lepis, koko projektin keksimisestä, käytännön järjestelyistä ja innostuksesta. Samoin Galleristille suuri kiitos!
  Kuin myös kaikille taiteilijoille!!!

  Vaan, että alkaisi odottaa marraskuuta -ehei…se on liian outo ajatus, kuitenkin 🙂

  Vaan mistä sitä koskaan tietää…

 4. Hienoa, thnx todistuksesta, pitääpä tuo nappi katsoa hyötykäyttöön. Hyvä idea taas tänäkin vuonna, kiitos suuri opettajalle!

  tv: opitimisti ;-D

  • Tuima,
   Taisi olla hetken hörhötys illalla… 😉
   Vielä voitte tämän viikon jatkaa siellä teidän kansiossa niitä töitä valmiiksi jos intoa riittää.

 5. Kiitos, Lepis. Kiitos koko selätyskarusellin pyörittämisestä ja myös tokarista, ripustan sen kehytettynä blogini olohuoneen seinälle jahka saan naulan lyödyksi.

 6. ONNEA ja iloa kaikille Selatykseen osallistujille myos ulkopuolisen nakovinkkelista!
  On ollut upeaa seurata mita yhteistyo tuottaa.

  Aion omalta osaltani osallistua lauantain bileisiin linkityksella. (tietty myos kayn itse paikalla; teidan bileita ei voi jattaa valiin – niin hyvat tarjoilut, musa ja fiilis on ollut!)

  Lepis – pls laita mulle suora linkki bileiden sivulle kun se on ready niin mun ei tarvitse sita etsia: toblogitse@gmail.com
  JOS haluat voin laittaa blogiini myos jonkun kuvan linkin kera, laita senkin info jos mielestasi hyva idea.

  Mukavaa paivaa kaikille luoville ja yhteistyohenkisille osallistujille! YES! You rock! 🙂

  • Tervetuloa BLOGitse! Siellä Galleriassa ne bileet pidetään, mutta toki laitetaan linkki suoraan. Jos kerkiän niin teen mainoksen tänä iltana. Siis jos…
   Mukavaa päivää sinne lämpöön ja aurinkoon 🙂

 7. Kiitos. Itse kyllä olin sekä laiska, että kiireinen jälkimmäisillä jaksoilla. Aivan loistavaa tadetta syntyi monessakin suunnassa. Kerrassaan hieno hanke!

  • Kiitos Vaiheinen,
   Uskomaton tarina tästä marraskuusta muodostui 🙂 Voimaannuttava. No kävithän sinä harrastamassa kulttuuria muissa maisemissa tässä, joten ei sitä aivan laiskotteluksi voi sanoa.

 8. Kiitos lepis tästä marraskuusta. Marraskuu ei ollutkaan synkkä ja harmaa, vaan jännittävä, yllätyksellinen ja haastava. Haastava sen takia, että jouduin opettelemaan ja oppimaan. Toivottavasti kukaan ei tuskastunut minuun. Nyt on kaikki jätettävä haikein mielin. Ehkä ensi vuonna uudelleen marraskuussa.
  Kiitos todistuksesta, ripustan sen blogiini, jotta muistaisin harjoitella edelleen kuvankäsittelyä.

  Kiitokset galleristille, hänellä on kuvankäsittely hallinnassa.

  • Arleena,
   Se haasteellisuus tästä niin mukavan todellakin teki. Paljon oppi uusia tekniikoita, mutta myös näkemyksiä. Voi että kun vielä kerkeisikin harjoitella vuoden mittaan uusia taitoja.

   Pitäisiköhän meidän alkaa pitämään reppausviikkoja aina toisinaan?

 9. KIitoksia sinulle loistavasti vedetystä projektista! Hieno plakaattikin. Työ oli mukavaa ja toivottavasti jatkuu ensi vuonna. 🙂

  • Kiitos sinulle Kari ansiokkaasta osallistumisesta kaikkien kiireidesi keskellä 🙂 Ensi vuonna voi olla uudet kujeet, tai sitten ei… We’ll see!

 10. Voi jee, täytyy sanoa että marraskuu meni oikeasti TOSI nopeasti – sitä ei edes huomannut! Ja noita yhteistöitä oli todella mukava tehdä! Tulis jo marraskuu… ;D

 11. Pingback: baarissa soi blues « Preivi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s