How to Survive November – Rästihommat

Niinhän siinä kävi, että nuolaisin ennenkuin tipahtaa. Olin jättänyt Uunan haavekuvaan tekemättä lisäykseni sillä Haave-kierroksella. Noloa! Olin sen jo kerran hakenut Photopuketista, mutta miten lie sohinut ja kuvitellut tehneeni sen. Tänään sain inspiraation räiskiä tuohon niin kauniiseen kuvaan hieman rosoisuutta:

– Uunan haave jatkopala –

Rästihommia voi siis tehdä vielä tämän viikon perjantai-iltaan saakka, jos inspiratiota riittää. Kaikkiin nimeämättömiin kuviin toivomme kuitenkin nimet ennen ripustamista. Halukkaat saavat tehdä omiin pohjiinsa kehykset (kuvakoko 840×630 px), mutta ei ole välttämätöntä ellei halua. Me hoidamme sen Galleristin kanssa. Lauantaina sitten tehdään lopulliset ripustukset. Stay tuned!

4 comments on “How to Survive November – Rästihommat

  1. Osasyy on minun, kun luulin sen valmiiksi ja laitoin valmis-tagin, joten ole ihan rauhassa vaan. Hieno tuli, ei lainkaan liikaa, olisi voinut mennä kehystenkin puolelle asti, turhaan varoit niitä.

  2. Uuna,
    Kiitos luottamuksesta 🙂 Oikeastaan menin kehysten puolelle, mutta tein sen sinisen uudelleen 😉 Ei toiminut kuva enää muuten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s