Sunday Classic – 131209

McVicar on Roger Daltreyn neljännen sooloalbumin nimi ja myös elokuvan, jossa Daltrey esitti John McVicar nimistä elävän elämän konnaa. Albumi julkaistiin vuonna 1980 ja vaikka se on sooloalbumi, niin koko The Who -bändi oli sillä mukana. Pari hittibiisiä tuolta albumilta putkahti:

– Free me –

Tämä listoille kivunnut kipale venyttää jopa Roger Daltreyn äänijänteitä äärimmilleen. Videon laatu ei ole tässä parhaimmillaa, sillä biisi kuulostaa paremmalta muista lähteistä kuunneltuna. Tuossa videossa nyt vain sattuu olemaan jotain sellaista, joka tänään kolahtaa: valoa ja muotoja! Free me from this darkness of the daylight!

Nippelitietoa: Pankkiryöstäjän uransa luonut McVicar on sittemmin parantanut tapansa ja työskentelee tätä nykyä lehtimiehenä.

24 comments on “Sunday Classic – 131209

 1. En tiiä miksei sykähdytä? Kosketuspintaa pitäisi kyllä olla (brittiläisyyteen, alamaailmaan), mutta jotenkin kumisee tyhjyyttään tämä. Ei vaan saa kiinni, ei mahda mitään.

 2. No olipaskin muodokas ja valokas video, saundi taas sangen eighties’iä vaikka onkin vuosikymmenen kynnystä 🙂

  Ja pimeys; se käy tosiaan päälle lailla pommikonelaivueen, on käynyt jo monta hiton pitkää kuukautta… Mutta onneksi voi lohduttautua sillä, että 22.12. on jo ripauksen verran valoisampaa kuin edellisenä päivänä – ja siitä eteenpäin jokainen päivä on vähä vähältä pidempi kuin edellinen! 🙂

  • Piiska,
   Muodot ja valot tuossa videossa iskivät. Harvemmin näin päin, että valitsen klassikon videon perusteella. Tosin kuulin tämän taas pitkästä aikaa tässä eräs ilta ja kaivettuani Tubee löysin tuon videon. Ettei sitten kuitenkaan 😉
   Kukonaskeleita odotellen 🙂

  • Tuima,
   Niin, jossain kohdissa on aivan pidäteltävä sen raskauden varjoa. Mutta eihän vankilassa varmaan koskaan kivaa ole.

  • Yaelian,
   Leffasta on jokin hämärä mielikuva, mutta voisi olla aivan uutta katsottavaa jos se nyt jostain vastaan tulisi. Kappale on tutumpi.

 3. Ekaks huomasin, että oliko silläkin piikkimatto, mutta vaan yläpuolella, eli vatsan päälläkö sitten olisi ollu?
  No, mutta tää mies oli mulle ihan outo, mutta menihän se musiikki siinä kuitenkin, muttei kuitenkaan ihan sellasta, mistä mä tykkään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s