33 comments on “Nyt riitti!

  • Yaelian,
   Kiitos. Nautintoa se oli todellakin! Itse asiassa aika lähellä sinua kävin, samalla mantereella rajan takana ja hieman etelämpänä Punaisen meren rannalla Sharm El Sheikhissä.

 1. Tää täällä on vähän kade :-)))
  mutta nauti sinä oikein täysin rinnoin mihin oletkin menossa ja sitten kun taas palaat tuntuu jäisen hyinen kotosuomi taas niin ihanalta 😉

  • SuviAnniina,
   Kannattaa kokeilla ja vain lähteä, joskus jos pääsee. Pikkaisen tuo jäinen kotosuomi nyt hirvittää, kun pitäisi lähteä ajamaan joulua kohti.

  • Elegia,
   No muistatkos sen Selätys-unelmakuvapohjani? Tuolloinhan arvasit kohteen jo nappiin 🙂 Kuvaaminen jäi vähälle ja onnistuin vielä hajottamaan pikkunikonin 😦

 2. Hauskaa ja lämpöistä matkaa sinulle! Olet ollut niin ahkera, että sallin tämän nyt sinulle, tämän kerran, ensi kerralla koko selätysporukka tulee sitten mukaan 🙂

  • Kiitos Uuna,
   Sehän olisi hauskaa! Aloitetaan heti säästämään koko porukka. Ensi vuonna selätetään urakalalla ja sitten lähdetään porukalla huilaamaan jonnekin lämpöiseen. Jeee!

 3. Ootko tulossa meille? olisit voinut ilmoittaa hiukan aikaisemmin…nyt tulee kiire ruokakauppaan! 🙂
  Kesasta saakka odotettu ja nyt vasta paljastat…
  Mutta tervetuloa! Mukavaa lomaa sulle taalla meilla! 🙂

  • Kiitos BLOGitse,
   Aikasen maukkaat herkut olitkin loihtinut sinne rantabulevardille löydettäväkseni 😉 Kairoon asti en valitettavasti päässyt. Jäi vielä jotain näkemistä 😉

  • Kiitos Harakka,
   Kotona ollaan jälleen tuskaisen hitaan kotimatkan jälkeen ja nyt taas tien päälle kohti oikeaa kotia. Hyvää Joulua sinulle.

  • Inkivääri,
   Heh, oli onneksi vähemmän pakkasta 🙂 Kasveja ei tälläkään retkellä ollut näkyvillä, oli vain päinvastaiset olosuhteet.

 4. Oletan ettei ainakaan pohjoisemmaksi käy tie. Kuvasta olisin veikannut jotain avaruusasemaa, mutta ei kai sentään niin kaukaa tarvi aurinkoa hakea..

 5. Terveiset täältä Punaisen meren rannalta, kuten Blogitse havaitsikin, lämpöä riittää 28 eli just sopivasti. jatkan nautiskelua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s