Blogibileet viikonloppuna?

Helou!

Enemmän kuin tämä yksi blogi tuntuu kärvistelevän talvibluesin kourissa tämän oudon valkoisen hämyilyn keskellä. Ulkomaankirjeenvaihtajamme, BLOGitse, lähettää meille kapallisen ‘cairon circastusta’ piristykseksi ja haastaa meidät samalla teemalla… Haasteen keksiminen jäi tähän blogiin ja uhosin aamuisin olevan keksiväisimmilläni. Mutta minähän vain haluan nukkua!

Apua!

Tulkaa siis apuun hyvät blogiystävät ja antakaa ehdotuksia tämän päivän aikana minkälaiset bileet pidetään viikonlopun aikana teemalla:

Ristiinpostaus on ehdottomasti aika herkullinen idea. Voisi sitä vaikkapa ‘vallata’ blogikaverin blogin, postauksen verran, pyyhkäisten hänet samalla ‘cairon circastukseen’ kuvin, sanoin, piirroksin, kollaasein tms.

Mitä tulee mieleen?

Vastatkaa tänne kommenttilootaan tämän päivän aikana, kiitos.

(Nyt pitää mennä ja valitettavasti olen kaukana koneelta koko päivän.)

Advertisements

24 comments on “Blogibileet viikonloppuna?

  • Yaelian,
   No, älä välitä. En minäkään oikein tiedä.
   Ristiinpostaus menisi ilmeisesti niin, että kirjoitettaisiin toistemme blogeihin postaus. ‘Valtaus’ voisi mennä vaikka niin, että kirjoitetaan, kuvitetaan tms. ja kuvitellaan olevamme toisemme tai jotain… Nyt ei kyllä räppää. Taisin saada liian visaisen pähkinän. Jotain pitäisi kuitenkin keksiä, jotta pääsisi tästä väsymyksen suosta ylös ja saisi inspiration takaisin.

 1. Kuulostaisi mukavalta. Olen kuitenkin viikonlopun Suomussalmen erämaassa, netin tavoittamattomissa, tutkimassa Raatteentien taistelupaikkoja. Cairon circastuksena voisi mennä vaikka tuhannen ja yhden yön bogista toiseen kiertävä jatkosatu kuvana tai tarinana tai molempina?

 2. Itse en keksi mitään. Talvi on semmoista aikaa, että aivot ovat jäässä ja kaikki vapaa-aika meinaa mennä nukkuessa. Tuo Karin ehdotus vaikutti kuitenkin mielenkiintoiselta.

  • Abana,
   Sama vika tässä päässä, aivot jäässä ja uni maistuisi. Siksipä voisi mielen virkistyksesksi jotain puhaltaa eloon. Minustakin tuo Karin ehdotus vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

 3. Karin ehdotus kuulostaa hyvältä.
  Minä ajattelin ensin, ennenkuin luin Karin kommenttia, että lähetetään kiertoon kukkia (omasta kuvagalleriasta)muutamalla sanalla verustettuna, mutta se on ehkä liian monimutkaista.
  Tuhannen ja yhden yön tarina kuulostaa hyvältä.

 4. No ma nyt putosin ihan karryilta ja taidan olla muutenkin myohassa, tosin taalla lannessa on viela melkein 50 minuuttia 15. paiva, mutta siella idemmassa taitaa olla jo pitkalla huomisen puolella.

  • Itkis,
   Älä välitä. Kärrytkin ovat hukassa kuten minun inspiratio. Eli tänä viikonloppun ei biletty, mutta hyviä ehdotuksia otetaan vastaan 🙂

 5. Tuhat ja yksi Cairon Cirkastusta, WAU, se olisi hieno tarina. BlogItse tietysti aloittaa, kun on homman “alkuäiti”.
  Hieno idea ja mukana ollaan 🙂

 6. Käytännössä siis miten… että olisi yksi postaus jonka kommenttilootaan jokainen sitten jättäisi jatkokommentin, jos monta samaan aikaan jättää niin tulisi samalla ristiinpostattuakin..
  Oma tilani on jo ‘afterlife’-tasoa (alkaa ihan kohta telkustakin).
  Sirokko2 on muuten sama tyyppi kuin sirokko ilman mitään, en jaksa kirjautua ulos välillä…

  • Sirokko,
   Tiesin sen olevan sinä, sillä näin tuon kakkosen jo WP:n blogissasi. Mitä sitä turhia kirjautumaan ulos kun kommentointi on näin helpompaa.

   Ei harmainta aavistusta vielä, miten se etenisi. Tämä vaatii nyt toisenkin tovin tuumailua.

 7. Musiikkina voisi ainakin olla The Curen mainio FIRE IN CAIRO, sehän sopii tuohon teemaan kuin nakutettu:

  😀

 8. Jonkinlainen talvitahmeus on minutkin vallannut. Ei synny mitään uutta ja se kiusaa minua.Vähän risoo sekin, että blogilista temppuilee.

  Myöhästyinkö tästäkin jutusta?

 9. Tulin tänne mielenkiinnosta kurkkimaan, että miten tämä homaa nyt sitten meni vai menikö mitenkään? Lumi painaa jäsenissä ja päivien lyhyys jäytää luita…virkistystä kaivattaisiin!

  • Moikka Taru,
   Ei täällä mitään tapahdu. Mä vaan nukun. Ja tutkailen maailmaa jotenkin etäisesti puolihajamielisenä. Työpäivä on liian pitkä ja pimeys kalvaa edelleen. En tiedä, ehkä tämä tästä.

 10. Jooh. Samma här. Kaikenlaista meininkiä eri suunnissa ja vähän ajan käytön priorisointia joutuu harjoittamaan. Ja sit kun olisi aika kirjoittaa, kädet karkaa näppäimistöltä muualle. Uni on hyvä idea sekin.

  Mutta siis olikos ne bileet nyt viikonloppuna, vai oonko myöhässä niistäkin? 🙂

  Tosin en oivaltanut ehkä ideaa, mutta periaatteessa vaikuttaa hauskalta. Sehän on olennaista sekin:-)

  • Vaiheinen,
   No eihän me mitään bileitä saatu pystyyn kun ei keksitty sitä aihetta 😉 Ei kai se auta kuin sitkutella laiskan läntänä nämä pahimmat ajat ja sitten katsoa miten käy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s