Sunday Classic – 070210

Eilen törmäsin pitkästä aikaa 80-luvun alkupuolella tiiviisti listoilla (ainakin Jenkkien) pyörineeseen JourneynDon’t Stop Believin” -biisiin. Se kuulosti ihan hyvältä näin vuosien jälkeen. Noina aikoina en mikään Journey-fani ollut, vaikka muutamat biisit aivan kelpoja olivatkin.

Tällä kertaa mennään linkkien kautta kuuntelemaan, sillä tube ei anna linkittää videota tänne. Voit käydä katsomassa sen tästä linkistä. Tosin se on aika huonolaatuinen video. Tein myös Groovesharkiin Sunday Classic soittolistan, jolta löytyy muitakin Journeyn biisejä.

Journey on amerikkalainen rock-bändi, joka eli kulta-aikaansa 70-luvun lopulla ja 80-luvun alkupuolella. Alunperin se koostui vanhoista Santanan jäsenistä, mutta on vaihtanut kokoonpanoaan useasti. Bändi keikkailee edelleen, mutta en ole enää aikoihin pysynyt kärryillä kuka siinä on pääsolistina. 1981 hitin ‘Don’t Stop Believin” lauloi Steve Perry, joka toimi pääsolistina vuodet 1978–1987 ja 1995–1998.

Nyt täytyy tunnustaa, että olen käynyt sitä tuubissa toisinaan kuuntelemassa. Joskus sieltä on hauska kaivella näitä täällä päin vähemmän kuultuja bändejä. Ja sen jälkeen kun Yläviidenneksen pojat kutsuivat Spotifyilemään, niin riemua on löytynyt paljon noista vanhoista helmistä.

15 comments on “Sunday Classic – 070210

 1. Outo biisi. Ehkä tätä ei Suomessa ole kovin paljon soitettu, vaikka olisi luullut Santana-linkin johtaneen yhtyeen musiikin pariin täälläkin.

 2. Mulla on ollut vaikeuksia teinivuosien jälkeen tämän ja monen muun AOR (lyhennys Aivan Oma Räpellys vai mikä se oli) bändin kanssa. Mutta silloin joskus mulla oli kasetilla joku Journey levy. Ja myönnettävä on, että Steve Perry ääni on komea.

 3. Hyvin svengaa sunnuntai tuon tahdissa. Melkein piti soitella koko lista läpi, mutta näköjään tuli joku päivitys Groovesharkissa väliin. Salaliitto? 🙂

 4. Hyväntuulista musiikkia, Journey on jäänyt itselläni vähemmälle tutkailulle. Pitää palata Groovesharkiin laatimasi listan äärelle myöhemmin. Nyt siellä putsataan systeemeitä karhujen johdolla. 🙂

 5. Äh, ei tällainen vaan iske. Ei ainakaan tänä sunnuntaina. Back to the 80’s on minulle näköjään ihan mahdotonta, koska siellä on niin suuri aukko populaarimusiikin suhteen.

 6. Hmm, täytyy toistaa tuo edellä oleva: 80-luvun kokoinen musta aukko. Ja kuunnellessa Grooveshark kieltäytyi soittamasta mulle mitään 😦

 7. Journey tuntui nimenä tutulta, mutta eipä tuo hittinsä ainakaan ollut tuttu. Ihan kuunneltavaa taustamusaa tähän Flickr-lataamiseen.

 8. Mielenkiintoinen ääni on kaverilla ja kipalekin tuttu. Meillä mies tykkää tästä bändistä kyllä sitten minunkin edestä!

 9. Ihan tuttu piisi, hitaasti lähtee käyntiin ja vähän laahaa mutta taattua AORrää niille ketkä siitä pitää. Steve Perry on ihan kelpoääninen laulaja ja kitarat vonkuu ihan tyylille ominaisesti. Ei nyt ihan Carlos Santanan ja Steve Lukatherin tyyliin, mutta mukiinmenevästi 😀

 10. Sähelsin oman klassikkoni kanssa ja poistin kokonaan sivuiltani! Voit otta sen linkkini pois siltä roikkumasta. Ensi kerralla uusi yritys!

 11. Pingback: Sunday Classic – 230510 « Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s