Sunday Classic – 14022010

Yksi maailmankaikkeuden kauneimpia rakkauslauluja on Van Morrisonin kirjoittama ‘Have I Told You Lately‘ ja nimenomaan Rod Stewartin esittämänä. Poikkeus alkuperäissääntöön on siis täälläkin mahdollista.

‘Have I Told You Lately’

Van Morrison kirjoitti biisin vuonna 1989 julkaistulle Avalon Sunset -albumille. Alun perin kappale on kirjoitettu rukoukseksi, mutta toimii myös rakkauslauluna vallan mainiosti. Rod Stewart levytti oman versionsa vuonna 1993 ja siitä saakka se on ollut yksi suurista suosikeistani näiden love-biisien rintamalla.

Alkuperäisen voit käydä kuuntelemassa täällä.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

46 comments on “Sunday Classic – 14022010

 1. Jep. Tämä biisi on yksi kauneimmista rakkauslauluista ikinä. Mutta siitä oon ehken eri mieltä, onko originaali huonompi kuin tuo Rod Stewardin veto. Ei oo, vaan Van Morrisonin versio on parempi… mjoh… tää teemasoitto tuli vähän yllärinä, mutta onneksi itse onnistuin valitsemaan jotain sinne päin 🙂

  • Vaiheinen,
   Miten niin yllärinä, eikös tämä ollut arvattavissa 😉
   Ei se alkuperäinen huono ole, mutta tämä vain kolahtaa paremmin vaikkein muuten siedä Morrisonien biisien coverointeja!

   • Joo. Tietenkin olisi pitänyt arvata 🙂 Mut kun mä nyt vaan oon niin huono kaikkien mahdollisten teemasoittohommien kanssa… Totta Van Morrisonin biisien coveroinnit keskimäärin eivät ole mistään kotoisin, mutta on tässä otetta.

 2. No voihan perkules,linkitin oman biisivalintani vahingossa suoraan youtubeen…

  Hyvä kappale sinulla,
  hyvää ystävänpäivää!

 3. Vaiheinen,
  Totta puhuakseni tajusin Valentine’s Dayn sattuvan sunnuntaille vasta perjantaina, joten en kerinnyt varoittamaan etukäteen. Sorry.

  • Hmm… no ei tarvitse:-) Katsos, ikuisuus on sillä tavalla lyhyt aika, että se mikä oli “parasta koskaan” vuosi sitten, voi yllättäen pudota pörssissä tai sitten viime vuonna päättyi yksi ikuisuus, jonka jälkeen tilastot on tyhjennetty ja aloitettu alusta 🙂 Jos et ole ennustaja, niin älä ensi vuodesta huoli, löytyy jälleen jotain ihmeellistä.

 4. Lepis ala huoli! Matkan varrella saattaa musamaku muuttua. Tai tilanteen mukaan joku voi olla SE tana vuonna ja ensi vuonna jokin toinen…
  Ystavallisesti
  BLOGitse

 5. Tämä oli niin kaunis, että voisin vaikka lopettaa rakkauslaulujen kuuntelun tältä päivältä tähän. Stewartin tulkinta miellytti enemmän.

 6. Tää on kyllä ihan hieno.

  Itse en tosin kerennyt tajuta että tähän olisi pitänyt laittaa maailmanhistorian ihanimpia rakkauslauluja, mutt oma valintani Stumblin In on kuiteskin ihan symppis laulu poikein ja tyttöjen tykkäämisestä. Ei ehkä universumin hienoimpia piisejä, mutta ystävänpäivän teemaan hyvinkin sopiva.

  • Haloe,
   No, jotain sinne päin. Tuskin sitä pystyy parhainta määrittelemään. Ja sä olisit soittanut kuitenkin Barry Manilowia 😀 😀 😀

 7. Tämä on jotenkuten niin iskostunut Stewartin kappaleeksi,että ihan unohtaa,että se onkin Van Morrisonin alunperin.Kaunis love song tämä onkin. Ai oli teemasoitto….no mun juttu vähän sivuaa sitä…

 8. On, ihana laulu, ja juuri Rodin esittämänä, vaikkei muuten ihmeemmin häntä kuuntelisikaan.

  Onnellista Ystävänpäivää sinulle Lepis!

  (minä laittelen musiikkia aina silloin tällöin, en aina sunnuntaisin, joskus laitan uutta, joskus vähän klassikkoa..joten en ole linkittänyt itseäni pitkiin aikoihin, koska päivä ei ole aina sunnuntai..)

  • Sooloilija,
   Musiikkia voi kuunnella aivan joka päivä ja aina ei tarvitse linkittää, jos siltä ei tunnu.
   Onnellista päivää, Sooloilija!

 9. Oi, hienoa, täällä on jatkot! Niin tunnelmallista ja kaunista! Nukahdin tarjoiluhuoneen sohvalle ja taisi osa juhlista ja juhlijoista mennä hiljaa ohitseni. Parasta pitää rääppiäiset…
  KIITOS sinulle käynnistäsi ja OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

  • Uuna,
   Joo, enhän mä meinannut malttaa lähteä pois sieltä bileistä. Mutta sitten keräsin luuni ja kotiuduin kun huomasin että emäntä vetelee sikeästi sikeitä siinä sohvalla 😉 Toivottavasti shaali lämmitti! Hyvää Ystävänpäivää ja kiitos mukavista kekkereistä!

 10. Taisin valita viime vuonna tai koska se nyt oli parhaaksi rakkauslauluksi Nilssonin Without youn, mitä sitä muuttamaan.

  Rod on kyllä namu, mutta jostain syystä tämä kappale ei ole koskaan oikein iskenyt.

 11. Minusta tuo Stewartin esitys on jokseenkin ok. Mutta ei nyt sentään maailmankaikkeuden hienoin. Onhan sama mies esittänyt myös vaikkapa “Broken Arrowin”, jonka kirjoitti Robbie Robertson. Siinähän lauletaan “who else is going to bring you a broken arrow…” – sehän on, kuka sinua sitten rakastaisi, ellen minä. Ja katkennut, sydämen läpäisevä nuoli, kaikkien rakkaussymbolien äiti.
  Muuten kyllä minulta tämä love song-teema meni nyt ihan hutiksi, joten jääköön sitten linkkaamatta.

  • HannaH,
   No ei hienoin, mutta yksi niistä 😉 Linkitä ihmeessä! Ei kukaan muukaan tästä tiennyt. Keksin sen vasta noin tuntia ennen puoltayötä.

 12. Herra Stewartin äänessä on sitä jotakin, huh-huh! Rakkauslaulut noin ylipäänsä ovat aika siirappia, jos tylysti sanotaan, niin tämäkin (omasta valinnastani puhumattakaan), mutta ei niiden kauneutta voi kieltääkään.

  Hyvää ystävänpäivää, Lepis!

 13. Kyllä molemmat Lepiksen versiot keplaa. Noh täällä meni nyt niin tunteelliseksi, että pitänee soittaa riehaannuttavampaa Rodia vastapainoksi. Siirappia, sokeria, hunajaa ja muuta mannaa:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s