Sunday Classic – 210210

Klassikoissa on yllättävän vähän soitelut Rollareita, kautta linjan. Omalta soittolistaltani sitä on soitettu vain kerran tämän kahden vuoden aikana, joina klassikoita olen sunnuntaisin soitellut. Oh yah, Sunday Classic -teema täytti kaksi vuotta pari viikkoa sitten, eli 10.2, ja aivan huomaamatta. Kari sen eilen huomasi. No, ei se tahtia ole haitannut. Juhlistaan sitten syksyllä isommin niitä klassikoiden toisia synttäreitä.

Talviviiman puhistessa nurkissa on hyvä kaivaa arkistoista Rollareiden vuodelta 1973 peräisin oleva ‘Winter‘:

Winter‘ löytyy The Rolling Stones -bändin ‘Goats Head Up‘ -albumilta, jonka he kävivät äänittämässä Jamaikan lämmössä. Linee pojilla tullut todella kova ikävä pohjoisen kylmyyttä, kun tuollaista saivat tunnelmoitua. Biisin ovat kirjoittaneet Mick Jagger ja Keith Richards, mutta Richards ei soita alkuperäisessä äänityksessä bändin mukana lainkaan.

Pysykää lämpiminä!

20 comments on “Sunday Classic – 210210

 1. Talvimman talven keskellä. Liekö nämä pojat koskaan olleetkaan oikeasti pohjoisen pallonpuoliskon asukkeja, mutta Vierivät Kivet ovat aina vieriviä – rock ! Mainio video.

 2. Totta, Rollareita on tullut harvemmin soitettua, miksiköhän? Ehkä ne on jotenkin niin loppusoitettuja omassa päässä.
  Tätä oli kyllä kiva kuunnella, vaikka talvi EI ole kivaa.

 3. Mikähän siinä on,että vaikka tämän aikakauden musiikki on tullut koluttua läpi,niin Rollarit ei koskaa kolahtanut…ehkä en ole kuunnellut tarpeeksi ja oikeita biisejä.

  • Tuima,
   Taitaa olla taas se sama vanha rollarit vs. beatles -juttu sinun kohdallasi kyseessä ja me kaikki tiedetään kumpi voitti 😉

 4. Itselleni on Rollareilla iskenyt ne jotkut isommat hitit, tämä taas meni vähän välikategoriaan, eli ok kuunneltavaa, muttei erottunut kummemmin.

 5. Tämä oli OK, ja kyllä ne osaa talvesta laulaa Briteissäkin. Ikkunassa vain yksi lasi ja vaatteita vähän päällä. Siinä kun vielä osaa kauneuden nähdä niin hyvä.

 6. Kyllä Rollarit mallaa talvipäivään näin viikollakin. Kävin kurkkaamassa näin jälkikäteen, mitä Sunnuntaiklassikoiden emäntä oli tällä kertaa itse valinnut. 🙂

  Onnittelut kaksivuotisesta taipaleesta ja erinomaisesta ideasta! Sunday Classic on yksi blogimaailman ilahduttavimmista ilmiöistä. Kiitos, että olet jaksanut vetää letkaa. Kevään odotusta sinulle, lepis!

 7. “It sure been a hard, hard winter
  My feet been draggin’ ‘cross the ground
  And I hope it’s gonna be a long, hot summer
  And the light of love will be burnin’ bright…”

  Hieno yhtye, hieno biisi, hienoääninen Mick, kaikki pasmaa mainiosti. Kiitos! Hieno talvikin aavikolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s