pyörteitä

Ei kai nyt ole käynyt niin, että olemme aivan liian riippuvaisia kaikenlaisesta tekniikasta. Jos käy niin, että aamusta alkaen tekniikka pettää, niin koko päivä läpeensä on yhtä syöksykierrettä. Kierteet vieläpä kertautuvat ja vauhdin kiihtyessä alkaa savu nousta. Jostain. Jos ei muualta, niin aivoista!

aivot

Aamusta asti takkusi. Töihin päästyäni huomasin, että tarvitsemaani ohjelmistoa ei löydy mistään. Päivitykset eivät olleet onnistuneet. Siispä varasuunnitelma päivän pelastamiseksi käyttöön. Ja välissä juoksua tukka putkella paikasta toiseen ja päivän luonteeseen kuuluen, myöhässä tietenkin. Piinaavien tuntien jälkeen kotiin lähtö onnistui vain puoli tuntia normaalia myöhemmin ja syvään huokaisten kaarsin kampaajalle. Se viisitoistaminuuttinen siinä pikakäsittelyssä on osoittautunut päivän ainoaksi hengähdystauoksi. Käytin tuon ajan tehokkaasti hyväkseni, silmät kiinni rentoutuen. Peiliin en tosin ole vielä uskaltanut katsoa. Sieltä syöksähdys kauppoihin ja parkkihallissa toinen henkäys kotimatkan alkaessa. Pääsin ensimmäisiin liikennevaloihin puhelimen soidessa ja puhelun tuoma viesti sai aikaan nokan kääntämisen takaisin parkkihalliin. Olin unohtanut pankkikortin maksulaitteeseen! Hienoa ja nopeaa palvelua tuosta pienestä kaupasta! Kotiin päästyäni huokasin syvään ja kuvittelin rauhaisan illan olevan edessä. Ajattelin lukaista ne töissä lukematta jääneet sähköpostit ja tehdä vielä hieman hommia netin välityksellä. Ei sitten tarvinnut, kun netti ei toiminut! Siinä vaiheessa tuli jo epätodellin olo ja epäilin josko tarvitsee enää tänä iltana minkään sortin tekniseen vimpaimeen koskea. No uskaltaudin kuitenkin hieman siivoilemaan ja silittelemään. Molemmat toiminnot suvuivat varsin mallikkaasti. Joten teknologian tökkimiset tältä päivältä ovat liittyneet enemmän ja vähemmän tietokoneisiin ja verkkolaittaisiin liittyviin vekottimiin.

Tuo kuvan lataaminen piti muuten suorittaa kolmeen otteeseen…. ja tallentaminen on katkennut kaksi kertaa…

Jos nyt menisi nukkumaan, niin jokoha ne pyörteet olisivat aamuun mennessä tuolta pääkopasta kadonneet!

18 comments on “pyörteitä

 1. Ihan hyvä, jos välillä tulee vähän siivoiltua, eikä aina istuttua koneella.
  Niin, ja nukkuminenkin tekee hyvää.

  Pyörteetöntä päivää huomenna!

  • Susupetal,
   Ihan hyvä joo! Etenkin saada siliteltyä 🙂 Se on niin rentouttavaa hommoo.
   Toivotaan talle päivälle tyynempää, mutta pahoin pelkään…. No ei maalata piruja seinille.

 2. Hyötyriippuvus on varmaan vielä pyörryttäväpää, minulla on kokemusta vain siitä hyödyttömästä. Parempaa huomista toivotellen.

  • Kiitos Sirokko,
   Ei se oikeastaan ole terveellistä olla edes hyötyriippuvainen. Ja hyödytön sellainen on paljon mukavampaa 🙂

 3. Otan niin osaa, elämä on. Mutta kun on oikein pyörteissä, niin parasta antaa savun hälvetä ja ottaa aikalisä kierteistä itselleen mieluisammalla hommalla.
  Onko jo helpottanut?

  • Aimarii,
   Onneksi elämä on! Muuten sitä ei osaisi arvostaa niitä hyviä hetkiä 😉 Aikalisä olisi ihanaa, valitettavasti vain tässä vaiheessa kaukana olevaa luksusta. Onneksi on parempia päiviä aina välissä.

 4. Sait silitettyä ja sitten voit pujahtaa ihaniin lakanoihin, ei rutun ruttua!
  Aika päivä!

  Ja kampaajasta sen verran, että itse en uskalla enää ollenkaa kampaajalle ja jos satun uskaltamaan, joudun pitämään kova palopuheen, etteivät kyni hiuksia AINA liian lyhyiksi!!! Niillä on jokin himo pätkiä hiuksista aina puolet enemmän pois, mitä niille sanot.

  • Taru,
   Olen huomannut tuon saman ilmiön, etenkin otsiksen kanssa. Nyt joutuu taas otsakurttujen päälle venyttelemään… 😉

  • BLOGitse,
   Päivä on mennyt paremmin, tosin ei mitään tasaista puurtamista. Meikäläisen elämässä ei sellaista taida olla lainkaan!

 5. Minä luulin että vika on omassa koneessani, kiitos lohdutuksesta, vika on siis yleisempi. Silti en olisi toivonut, että sinulla käämit alkaa hörytä. Hienon kuvan tilanne sai työntymään ulos.

  • Uuna,
   No jos se nettiyhteys takkusi teillä asti, niin ei noiden häiriökarta pitäneet sitten paikkaansa lainkaan! Käämit on taas kunnossa!

 6. Onjko päivä alkanut paremmin tänään?
  Mutta oli kyllä sun päiväs aikamoinen, on se ihmeellistä, jos aamulla joku alkaa mennä päin mäntyä, niin sitten alkaa mennä vähän kaikki.
  Eli silloin pitäis mennä takaisin sinne sänkyyn vaan!

  • Harakka,
   Päivä on mennyt paremmin tänään, tosin tukka putkella edelleen. Sänkyyn meneminen kesken aamun olisi aivan iiiiiihanaaa.

 7. Huh huh. Tuollaisessa on mainio tilaisuus harjoitella niitä buddha pelaa golfia -kirjan taitoja… 😉 Toivottavasti tänä iltana pelittää paremmin.

 8. Jonain päivinä tulee olo kyllä että olisi parempi ollut jäädä petiin.
  “I wish I’d stayed, asleep today” ja “pull my eyes out, hold my breath and wait, until i shake…” niinkuin laulussa sanotaan.
  Aivot menee kippuralle kun kaikessa pitää ykyää olla niin tehokas ja koko ajan tapahtuu miljoona asiaa. Plus kaikenlainen ‘multitasking’ on tietysti ihan soopaa.

  Toivottavasti kippurat ja käppyrät on oikenemaan päin.

  • Uuvana,
   Noita laulun sanojen mukaisia päiviä alkaa olla liian usein. Sietämiskynnys ei vain valitettavasti kasva määrän lisääntyessä. äh.
   Tässä muutama päivä sitten miettiin justiinsa miten kävisi jos joutuisi kirjaamaan vaikkapa puolen tunnin tarkkuudella päivänsä tekemiset tätä nykyä. Ei taitaisi onnistua, sillä tuo multitasking sotkee pahasti. Oi niitä aikoja, kun siihen vielä pystyi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s