Walking with the Head

World Premiere (almost) – Maailman ensi-ilta (melkein)

Minulta usein kysytään, että miltä se SusuPetal näyttää. Tänään onnistuin nappaamaan Ateneumin kulmilla paparazzikuvan tästä innovaatiivisuudestaan kuuluisasta bloggaajasta:

SusuPetalin uusi pää

Kuka muu osaa vaihtaa pään! Kysyn vaan!

38 comments on “Walking with the Head

  • Taru,
   No oli se vähän kalpea sen vaihto-operaation jäljiltä! Ja uninen. Taisi vielä anestasia vaikuttaa.
   Minä ainakin haluan uuden! Ja oikeastaan aika äkkiä olisi tarve… 😉

 1. Ja yksi utelias tuli tänne kurkkaamaan,että josko oikeasti, mutta otsikossahan olikin melkein.
  Vieläkään ei siis nähty Susua, eikä sinuakaan. Paraskin sanoja täällä: minähän en myöskään koskaan näyttäydy oikeasti.. ;D

  • Sooloilija,
   Tämähän on oikeasti! Tässä blogissa on kaikki totta! Oikeasti näyttäytyminen olisi oikeasti aika kova juttu.

 2. Vieläkin nukuttaa, tai siis taas. Yritän vähän punaviinillä saada punaa poskille, katsotaan, miten homma etenee.

  Voin kyllä vilpittömästi suositella kaikille päänupin vaihtoviikkoa -on jotenkin ihmeen uusi olo. Päässäkään ei ole vielä yhtään ajatusta!

  Ja hyvästit siis anonyymi-päivät. Nyt minut tunnistaa kaikki, vaan ei se mitään. En enää liiku koskaan missään 😉

  • Susupetal,
   Tuon sortin operaation ollessa kyseessä ei ole mitenkään ihme, että nukuttaa! Punkkua, jeee! Sillä punastuu posket ja … Pitäisköhän etsiä jostain pullo ja alkaa juopottelemaan, urakalla 😀

   Ajatukset ovat vanhanaikaisia!

   Vai et liiku! Niinhän sä luule 😉

 3. No täältähän se löytyi se selitys päänvaihdatukseen, oli assari mukana. 😀 Punkkua nyt naamariin Susu, olet aika kalpea vielä.

  • Hirlii,
   No täältähän kaikki selviää! Oli niin mega-opreraatio, etten malta olla kertomatta ;)b Samaa mieltä tuosta punkkuilusta!

 4. Mielelläni vaihtaisin pään, jos saisin sen sopimaan kaulaani. Päitä kun on niin hankala sovitella. SusuPetal näyttää tyylikkäältä, korkeat poskipäät ja utuinen katse. Hiuksia olisi voinut olla enemmän.

  • Arleena,
   Hiukset kasvavat varmasti aikanaan, vuosi pari siihen todennäköisesti menee. Ajattelin kevään korvalla alkaa katsastamaan uusia päämalleja. Pitäisi varmasti luoda itselleen 3D-malli, johon ensin sovitella.

 5. On kovin kainon oloinen Susupetal, mutta se johtuu kai siitä kun ei ole vielä ne räväkät ajatukset palanneet.On asennettu jokin uusi umpikorvajuttukin, ehkä integroitu hands free -kännykkä. Tahtoo ehdottomasti kans – kelpaisi vähän käytettykin.

  • Sirokko,
   Vähän käytetyssä olisi se hyvä puoli, että siellä saattaisi olla joitain uusia ajatuksia. Tosin, tarkkana täytyisi olla valinnoissaan. Susupetal on aika kaino 😉

 6. Tosiaan, vähän kalpeaksi on SusuPetal mennyt. Se tosin on pään vaihdon jäljiltä ymmärrettävää. Kyllä toisten kelpaa, kun tuollaiset salaiset reseptit ovat hallinnassa…

  • Vaiheinen,
   Sanos muuta. Hieman kateellinen olen tuosta vaihdoksesta. Jospa meille myös löytyisi uudet versiot jostain 😮

  • BLOGitse,
   Ai päänvaihtaja?
   No, aika arviointiin pitäisi varmasti tilata ensin ja sitten tutkimme tohtorin aikataulua. Näin kevään aluksi, jonot päänvaihtoihin ovat varsin pitkät. Ei nahan vaihto kelpaisi?

 7. Kuvittelin kyllä aina että Susulla olisi enemmän karvaa päässä,mutta kai tähän uuteenkiin pian kasvaa uusia kiehkuroita valtoimenaan hulmuamaan:-)

  • SuviAnniina,
   Kuvitelmasi ovat osuneet oikeaan sen karvoituksen suhteen, mutta nyt oli aika aloittaa karvattomana. Toki mielenkiinnolla odotamme minkä värinen uusi karvoitus tällä kertaa on.

 8. Kyllä mäkin Susiksen kuvittelin pikkasen erinäköiseksi, mutta tämmöst tämä on, ei ne mielikuvat aina vastaa todellisuutta!

  Ai kamala sentään kun hörähtelin tuolle vihreetä jo näkyy -kuvalle:) Miksei mun takissa näkynyt kuin pelkkää kuraa lenkiltä tullessa..

 9. Mä voisin kanssa tulla päänvaihtoon, jos on helppoa ja ilmasta, tai ei ainaskaan kamalan kallista..ja sitten pitäisi saada paljon nuorempi pää!
  Mutta sitä kanssa tossa mietein, että lähteekö siten kaikki ripset ja kulmakarvatkin pois, että jos ne sais siihen uuteen jotenkin siittä vanhasta otettua, niin se olis ihan hyvä juttu.
  En mä kyllä haluaisi ihan karvatonta päätä ottaa..

  Vaikka kyllä toi Susu on tossa ihan kaunis, mutta on aika kalpee ja karvaton.. mahtaakohan ripset kasvaa uudestaan?

  • Harakka,
   Meillä on valikoimaa kaikkiin ikähaarukoihin ja hyllyssä on vielä hyvät valikoimat mistä valita. Voimme antaa myös kasvuhormonia, joka kasvattaa entisenlaiset karvat takaisin.

   Susulla on jo kuulemma ripsisänki tulossa. Ne ovat niin tarpeelliset vekottimet, että aloittavat kasvunsa välittömästi operaation jälkeen. No hätä, siis.

 10. No löytyi sen verran mielenhkiintoinen juttu, etten malta olla panematta lusikkaani soppaan.
  Kun tuossa luin noita kommentteja päidenvaihdosta, niin tuli mieleen, että minulla olis valmiiksi omatekemä. Aihio löytyi Ainon luota, hangelle joku heittänyt. Saattais sopia kohtalaisen hyvin kohdalleen. Voisin sen kyllä myydäkin, jos jollakin on tosi hätä eikä ateneumilla ole juuri nyt tarjolla hätäpäitä.

  • Zilga,
   No heh, nyt taitaa olla menossa varsinaiset päänvaihtoviikot! Pistän tarjouslistalle vanhan pääsi. Eiköhän me saada se kaupattua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s