Sunday Classic – 280310

Värit alkavat jälleen vaatia pääsyään esille kevään edetessä. Niitä odotellessa on aika soittaa tämä, mielessäni jos useita viikkoja pyörinyt, Cindy LauperinTrue Colors‘. Tokihan se kertoo aivan muunlaisista väreistä kuin kesäinen loisto. Tekee hyvää myös huomioida läheisten ja ystävien värikehät.  Samaan aikaa voi myös olla kiitollinen että löytyy ystäviä, jotka eivät anna  talven jäljiltä haalistuneiden värien hämätä.

– True Colors –

Tässä akustisena esitetty ‘True Colors‘ löytyy Cindy Lauperin vuonna 1986 ilmestyneeltä saman nimiseltä albumilta. Biisin ovat kirjoittaneet Billy Steinberg ja Tom Kelly. Parivaljakko löytyy muutaman suuren hittibiisin takaa, kuten mm. Madonnan Like A Virgin, Heartin Alone, Banglesien Ethernal Flame ja usean muun, jotka ovat nekin klassikkokamaa. Tällä kertaa nautitaan Cindyn persoonallisesta esityksestä.

♥ ♥ ♥

Edit klo 18:02

Viides rooli on kerännyt yli kymmenen tunnin kokoelman Sunday Classic biiseistä Spotify soittolistalle. Listan linkki on haettavissa Viides rooli-sivustolta. Upea lista ja huikea teko. Viidennellä roolilla on leveä pensseli täysillä väreillä 🙂

19 comments on “Sunday Classic – 280310

 1. Hieno tulkinta, Cindyllä on niin omintakeinen soundi. Värejä kaipaan minäkin, siksi kävin ostamassa ison kimpun tulppaaneita. Vaikka kuten tarkennat, Cindy laulaa vähän toisenlaisista väreistä… 🙂 Hyvää kevättä, Lepis!

  • Viides rooli,
   Tulppaaneita pitää saada pääsiäiseksi. Eikä mitään herkkuja 😉 Iloista kevättä, Viides rooli, ja vielä kerran kiitos siitä upeasta Spotify-soittolistasta.

 2. Väriä kaivataan lumen keskelle. Ihmisiin ja elämään. Cindy on ihana ja silloin ihan alkuaikoina sangen värikkäästi pukeutunut “neitonen” (synt. 1953)! Ihailin aina hänen pirtsakkaa tyyliään/tyylittömyyttään mutta se ei oikein soveltunut mun matkittavakseni kumminkaan. Aivan omintakeinen ääni hänellä, helposti tunnistettava.

  • Halo E,
   Joo, ei meistä ihan cinditteleen olisi ollut. Paitsi, oli mulla kerran aniliininpunaiset mokkanilkkurit. Ja sen väriset kengät näyttävät olevan jälleen muotia 😉

   • Lepis, minusta taas se blogissani Viikon Piisinä soiva Steve Marriotin pikkainen laulelma ukulelellä on yksi hienoimpia rakkaudentunnustuksia ikinä! 🙂

 3. Cindyn karheankaunis ääni kyllä puree. En tätä versiota ollut enne kuullutkaan ja melkeinpä pidän tästä versiosta oikeastaan enemmän kuin alkuperäisestä, kiitos!

  • Uuvana,
   Pitämisasiassa minulle kävi samoin. Tässä on jotain lisäherkkyyttä, joka alkuperäisessä peittyy kaiken muun alle.

 4. Tämä oli sellainen kappale jota tuli paljonkin kuultua aikoinaan.Lauperilla on niin omanlaisensa ääni ja tyyli.Hieno valinta!

 5. Tämähän on väreineen taas niitä biisejä, jotka soivat silloin joskus ja paljon. Ja aina yhtä hienohan tämä. Tämä akustinen versio vetoaa… Ja iso käsi Viidennelle roolille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s