31 comments on “violetti ja musta -kollaasi

 1. Violetti koti ! Tyylikästä violetti-ihmisen ympäristöä. Eikös violetti ja äly jotenkin viihdy keskenään … 🙂

  • Hirlii,
   Siitä älystä en tiedä, mutta jospa sitä yrittää ujuttaa päähänsä ympäröimällä itsensä violetilla. Täällä on sitä tosiaan varsin paljon. Sopivassa suhteessa.

  • Yaelian,
   Piti jo karsia kun noita violetteja tekstiilejä on niin runsaasti. En edes kolunnut kaappeja tai kuvannut uusia mattoja.

  • Miiwi,
   Saattaisivat olla liian synkeitä ilman ripausta valkoista. Veikkaisin. Ainakin tuo tummavioletti, josta pidän erityisesti.

 2. Tuo eka kommenttini ei näkynyt kun äskeisen kirjoitin, luulin ettei tullutkaan 😦 Sory sekoilu, voit nämä turhat vaikka poistaa.

  • Miiwi,
   Kävin onkimassa sen roskiksesta. Mulla on samanlaisia ongelmia bloggerissa. En tiedä minne päätyvät, mutta eivät näy kommentoinnin jälkeen heti. Mystistä menoa taas blogistaniassa!

 3. Tyylikkäät violetit. Tuon matto miellyttää silmää ihan erityisesti. Mustan koiran karvatkin siihen melkein sulautuisi 🙂

  • Hoover,
   Violetti taitaa itsessään olla aika violetti. Tuossa matossa taitaa muuten olla myös valkoista, joten ei se sitten kuitenkaan taitaisi koiralliselle. Mutta mulla olisi yksi toinen… 🙂

 4. Kuin sivu sisustajan värioppaasta. Älykästä ja ärjyä. Eikös koti kuvasta ihmistä itseään. Valkoinen ja violetti olisi raikasta herkkua meidänkin huushollissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s