Sunday Classic – 110410

♦ ♦ ♦

Edit klo 18:36 Linkitys Sunday Classic -sivulla toimii jälleen!

♦ ♦ ♦

Tämä on soinut päässäni viimeisestä pidemmästä automatkasta lähtien, eli muutaman viikon. Aika soittaa se ulos, etenkin kun se löytyy niiltä autoilun aikan tehdyiltä soittolistoilta. Mollissa mennään, mutta tokkopa se haittaa näin hienon biisin ollessa kyseessä. Tämän takaa ei sen kummoisempia selityksiä löydy eikä kaipuita.

Wish You Were Here

Pink Floydin vuonna 1975 julkaistun albumin nimibiisissä sanoittaja Roger Waters kuvailee tuntemuksia, jotka syntyvät ihmisen vetäydyttyä toisten seurasta. Tässä tapauksessa oli kyseessä yhtyeen jäsenen, Syd Barretin, hermoromahduksen seurauksena tapahtunut eroaminen bändistä. David Gilmour on hoitanut sävellystyön ja loppu on jälleen rock historiaa.

Taitaa muuten olla ensimmäinen Pink Floyd biisi soittolistallani. No, kaikkihan sen jo kommenteista tietävät etten niin suuri PF fani ole koskaan ollut, mutta silti osaan arvostaa näitä helmiä.

30 comments on “Sunday Classic – 110410

  • Onkohan tämä taas jotain Blogger vs. WP juttuja! Noista alla olevista kommenteista päätellen… Mystistä. Laitoin sinne nyt linkin esikatselusivulle.

 1. Tämä onkin hyvä klassikko! Menin kokeilemaan tuota Linkyä,kyllä näytti toimivat ihan ok(en laittanut omaa klassikkoa tälla kertaa)

  • Yaelian,
   Se ryttyili ilmeisesti koko päivän ennekuin laitoin sen viestin ylläpitoon. Yllättävän nopeaa toimintaa näin sunnuntaille 🙂

  • Susupetal,
   Olkaas hyvä. Kai sitä on jossain vaiheessa tullut niin paljon radiosta, ameriikan sellaisesta, ettei sitten enää jaksanut. Myöhemmin vasta olen oikeastaan löytänyt koko bändin kunnolla.

 2. Lepis, minäkään en näe yhtän linkkiä?! 😮 Kääk! :/ En nähnyt edes omaani eilen illallakaan, mutta Kari on ainakin nähnyt kun oli klasariani kommentoinutkin.

 3. Hieno biisi. Minullekin tulee näitä päässä soivia lauluja, joista pääse eroon muuten kuin postaamalla ne sunnuntaiklassikkona 🙂

  Linkkejä en nähnyt, vaikka yritin kyllä omani sinne lisätä. Irwikissan klassiriin menin omista listoistani.

 4. Tunnustan faniuteni: Pink Floydia olen kuunnellut ja ihastellut teinistä asti, ja tämä valitsemasi biisi kuuluu lempikappaleideni joukkoon. En kai kyllästy tähän koskaan.

  Kiitos, että lisäsit tuon kiertotien linkkilistaan. Linkyllä taitaa olla kevätväsymystä… 😉

  • Viides rooli,
   Sinä ilmeisesti siis näit sen kiertotien ennenkuin sekin jämähti. Kevätväsymys ja päivityshärdelli taisi olla kaiken taustalla.

 5. Musiikki on hyvää seuraa automatkalla ja muuallakin.
  Harmi että keväällä on kiire töissä, kun olisi niin paljon muutakin, katseltavaa ja kuvattaa.
  Voimia sinulle!

  • Uuna,
   Nyt kyllä repäisin viikonlopun ja huushollasin vain. Ei se tekeminen tekemällä puhkiväsyneenä edisty. Kuvaamaan kerkiää sitten kun sen aika on. Inspis on vielä vähän kateissa.

 6. Pik Floyd on miulla niitä bändejä joita kovasti arvostan mutta en vain koskaan ole jaksanut kuunnella. Monta kertaa olen yrittänyt mutta aina jotenki väsähdän. Vika ei liene musiikissa, vaan kuuntelijana olen jotenkin toisella tapaa orientoitunut, kai sitten.
  Hieno biisihän tämä on silti.

  Muuten, tuo klassikkojen kiertotie linkki ei toimi minulla, se heittää minut vain suoraan linkytoolsin etusivulle ja pyytää kirjautumaan sisään. :S
  Pitääkö siis rekisteröityä tms.?

   • Kiitos itsellenne kärsivällisyydestä, Uuvana.
    Pink Floyd on todella ollut aina raskas kuunneltava. Etenkin tällaiset biisit, joissa on rankka tausta.

 7. Erinomainen valinta! Pink Floyd on lähellä mun sydäntäni vaikken ihan kaikkia levyjä ole tullut kuunnelleeksi, mutta näitä joitakin sitten paljonkin.

  • Muistaakseni omani sain lisättyä normaalisti sinne siinä klo 12.40 tienoilla mutta heitetäänpä tänne tosiaan vielä maininta että mullakin on klassikko pelissä.

   Ja pitipä muuten myös kehua tuota PF:n ideaa levynkansion kokoomateoksesta. On aina ollut huomion puoleensa vetävä! 🙂

 8. Hieno. En ole myöskään mikään innokas Pink Floydin aktiivikuuntelija, mutta aivan ilmeinen neroushan näissä piilee ja tekee vaikutuksen aina kun asettuu näiden äärelle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s