summer in the city

No niin! Nyt alkavat olla sellaiset kelit, että meikäläinenkin tarkenee. Ja aivot alkavat toimia. Veri virtaa ja energiaa on riittämiin. Tätä voisin ottaa kokonaisen paketin lisää.

summer in the city

Suihketta ja säätämistä riittää edelleen, kuten myös paikasta toiseen kiitämistä. Onneksi voi toisinaan kuvan verran pysähtyä. Voisin tuudittautua katselemaan tuollaista näkyä pidemmäksikin aikaa. Tosin kuvaamista olisi taas niin paljon, että ei oikein tiedä mihin kameransa suuntaisi.

Nautitaan vielä kun pystytään! Vaikkapa rikkaruohoista 😉

26 comments on “summer in the city

 1. No mikä ettei. Rikkaruohothan voivat olla elämän suola ja sulostuttaja sopivasta kulmasta katsottuna. Ja tuossapa sitä kulmaa oli, diggailen kovin noiden puiden varjoja ja suhdetta tuohon settiin. Eikun virtaa…

  • Kiitos Vaiheinen,
   Joskus kulma voi löytyä yllätteäen, kuten nyt, ja vieläpä periaatteessa ‘väärästä’ suunnasta katsottuna.

  • Kiitos Sirokko,
   Seisoskelin aika tovin tuossa kulmilla, ennenkuin yhtäkkiä oli vain pakko ottaa kamera esiin ja ikuistaa tuo rinne juuri tuosta suunnasta.

 2. Niin nätti kesäkuva, että huikaisee!
  Minä keräsin tänään suuren vadillisen voikukkia kesäterassini pöydälle. Siinäkin ovat sieviä ja ainakin voikukkia raaskii kerätä huoletta puutarhastaan,eivät ne lopu.

 3. style kuva!
  Hei kun siella porrailet liikenteessa, jos huomaat kolmipyoraisen spider moottoripyoran niin ota siita kuva ja tietty kerro mulle! Tana aamuna nain sellaisen – se on edesta pain ihan spiderin nakoinen! Laitan blogiin illalla…En tieda muuten onko pyora joku lelu vai vakavasti otettava mp…

  • Kiitos Kiirepakolainen,
   Näinä aikoina varjot ovat niin pitkiä ja voimakkaita ettei kuvaamisesta päiväaikaan oikein tahdo tulla mitään ellei onnistu hyödyntämään varjoja. Tuota tekniikkaa täytyy kokeilla vielä joskus toistekin.

 4. Oli yllätys tulla tänne kurkistamaan voikukkiasi. Tänään nimittäin hain itsekin vanhan voikukkapellon kuvan… Siinä oli kyllä enemmänkin nostalgia-arvoa, mutta tunnelma oli sama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s