12 kuvaa / 12 photos – kesäkuu

Eloton

Eloton on seutu, eloton on penkki. Hengettömiksi ovat saaneet myös tuijat! Minulta alkaa kadota usko tähän penkkiin! Tuonne pitäisi ilmeisesti mennä iltamyöhään saadakseen ihmisiä kuvaan, mutta en taida uskaltaa…

– kesäkuu –

Kuvattu 8.6.2010 klo 9:23:26

Edelliset:

– syys – loka – marras – joulu – tammi – helmi – maalis – huhti – touko –

Advertisements

21 comments on “12 kuvaa / 12 photos – kesäkuu

  • Inkivääri,
   Täytyisi varmaan käydä ovesta lukemassa mikä paikka se oikein on: kenties lounas, illallinen, pyhällinen, äitienpäivällinen, jouluateriallinen… niin ehkä sitten osuisin sinne oikeaan aikaan. Alkaa huumori loppua.

 1. Onkos siellä satanut aina kun olet ottanut kuvan… vasta nyt huomasin nuo vaaleammat rannut käsinojien alla, vai eikö kukaan ole koskaan pyyhkinyt pölyä penkiltä muualle kuin takamuksiinsa – siitä päätellen joku sillä penkillä siis joskus istuukin.

  • Sirokko,
   Ei kai täällä nyt ole satanut moneen päivään. Mä en kyllä siihen uskaltaisi istua, kun nuo lankutkin on ihan länkällään. Myisköhän ne sen mulle? Tai siis…. heh, enhän minä siitä mitään maksaisi.

  • Kiitos kysymästä, BLOGitse. Sinne päin, mutta ei vielä pääse hihkumaan riemusta. Uni maittaa edelleen päivälläkin tuntikaupalla ja sellaista pientä lämpöä on jäljellä. Ja hirveä, kova, hakkava yskä.

  • Ibidem,
   Sitäpä juuri 🙂 Taisit kerran jo ennustella, että tuhoon tuomittu ostari. Kukapa olisi uskonut, että rapistuminen alkaa tapahtumaan näinkin nopeasti.

 2. Amarillo hohoi eikä auringonpolttamat tuijat olisi jo aika vaihtaa. Ei ole ravintola kovin houkutteleva. Vai onko siellä syöjiä vai juojia.

  • Arleena,
   Ajattele, ne piti ne hengissä yli talven ja kevättalven auringon. Nyt ne sitten piti tappaa! Taitaa olla juominkimesta. Siinä on kai joku yökerhokin. Nyt voisi olla sopiva kellonaika lähteä ilta-ajelulle ja katsastaa miltä näyttää, onneksi olen vielä sen verran kipeä ettei jaksa.

  • Demetrius,
   Pitäisiköhän ottaa kaupungin katuosastoon tai johonkin yhteyttä… Tosin puskat taitavat kuulua kiinteistölle ja penkki menee siinä rajamaastossa ettei tiedä onko kadun puolella vai missä. Ei kannata. Tällä kertaa käydessäni huomasin muitakin asioita rempallaan siinä kulmilla, niistä uusista, joten voisihan tässä tietysti tehdä tilannekatsauksen ja leiskauttaa 😉

 3. Heh, ja minulla kun on ollut tosi suuret odotukset tämän penkin suhteen. Tiedän tarkalleen, missä se on. 😀 Luulisi, että edes joskus olisi vähän trafiikkia, kun on kuitenkin sellaisella paikalla, vaan aika hiljaista tosiaan pitelee. Kannattaa ehkä kokeilla yöaikaan ensi kerralla, niin voi bongata jonkun sammuneen huilijan 😉

  • Elegia,
   Heh heh, varo vain ettet itse joudu vielä siihen penkille poseeraamaan 😀 😉 😀 Mutta älä sammu, alä 😉
   Ihmettelin myös sitä Kotipizzan luovuttamista.

 4. Jos se onkin ihan autiota vaan…Jos siellä ei olekkaan sisälläkään mitään?
  Miksei vaihdeta noitten ruskeitten tuijien tilallekkin jotain kesäkukkaa??

  • Harakka,
   Hylätty ostoskeskus keskellä Espoota… hui… jos ne ole enää hengissä nekään. Kukahan niitä kesäkukkia mahtaisi kastella. Aika ankeeta on.

 5. Eikä edes penkkiä ole kukaan korjannut.

  Kiva että alat toipua, minä olen ihan ramu portaiden kiipeämisestä, mutta kyllä se tästä. Näyttely on pystyssä ja tiedotukset lähteneet.

  • Uuna,
   Eikö ole hävytöntä, että jättävät noin uuden penkin raunioiksi!

   Karsee yskä vielä ja oli sitä lämpöäkin vielä illalla vähän, hyvin vähän. Hieman huolestutti. No, eihän tuo antibiottikuuri ole vielä edes puolivälissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s