New Google Look

Tänään personoidaan Googlen hakukoneen aloitussivua omalla valokuvalla. Siellä on myös mahdollisuus valita kuvia Googlen tarjoamista kuvapalveluista, mutta minusta oma kuva on aina oman näköinen:

– My Google –

Valokuvan käyttäminen taustalla heikentää hivenen hakutulosten tulemista näkymiin, mutta näin silmämääräisesti sitä ei huomannut.

Ohjeet:

Klikkaa tekstiä Vaihda taustakuva.

Tuo kuva tietokoneeltasi, Picasa-albumistasi tai selaa palvelun tarjoajan valikoimaa.

Kuittaa hyväksytyksi.

Kuvan poistaminen taustasta:

Vasemmassa alareunassa on teksti Poista taustakuva. Klikkaa sitä ja kuva katoaa ruudusta, mutta jää uudelleen käytettäväksi Picasa Web-albumiisi.

HaloEfektilläkin on komea kukkakuva taustalla.

9 comments on “New Google Look

  • Yaelian,
   Kuva on Backyard Beautis blogista, pistin siihen vain kokeilun vuoksi. Google on kohta täysi käyttöjärjestelmä ja muuta ei enää tarvita. Niin kai ne toivoo. Hieman liikaa menee tosin ristiinlinkityksiä s-postien ja muiden kilkkeiden välillä.

 1. Saako tuon laitettua myös Firefoxiin? En ole vielä tutkinut asiaa, mutta Chromen google-sivulla näin juttua tuosta. En tykkää käytä Chrome-selainta, se on pöljä!

 2. No saa, vastaan itselleni, En tosin saanut sitä laitettua, kun en löytänyt koko kohtaa (pitäisi varmaan päivittää selain), mutta tuon “yläpalkkiin”, jossa on osoite, suosikit jne. sain vaihdettua uuden kuosin.

  • Elegia,
   Saa tämän firefoxiin, sitä minä käytän. Valitse se googlen perushakukonesivu ja sieltä pitäisi löytyä. Äh, mähän voin näyttää sen sulle livesti 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s