Vierasruokaa

Meillä oli täällä Elegian kanssa oikein herkkukestit – monta päivää. Vuosien varrella olemme saaneet nauttia molempien blogeissa mitä erikoisimmista gourmee hetkistä ja voitte vain arvata minkälainen soppa siitä syntyi kun pääsimme molemmat samaa kattilaa hämmentämään. Makunautintoja parhaimmillaan!

vihannessosesoppa à la cottage

Elegian kokkikoulun vielä julkaisemataton, Vihannessosesoppa à la Cottage on valmistettu kauden vihanneksista ja koristeluun käytetään raejuustoa. Tästä teimme testimielessä kaksi versiota; toinen maustettiin ainoastaan tuoreella basilikalla ja toiseen käytimme himpun suolaa, valkopippuria ja chiliä. Molempi parempi.

Jo pitkään työn alla olleen gourmeeravintolan menua pääsimme myös miettimään ja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Alkuruoaksi tulemme tarjoilemaan ehdottomasti tätä:

honeydew

Toisaalta se oli kyllä niin hyvää, että taidamme tarjoilla sitä myös jälkiruoaksi. Menun työstäminen jatkuu virtuaalisesti, toistaiseksi.

Oli äärettömän mukavaa ja ilahduttavaa tavata Elegia livenä. Oli kuin vanhan tutun olisi tavannut. Sitä tietenkin edesauttoi tämä meidän yhteinen intohimomme laadukkaan ruoan suhteen. Elegia on juuri niin sympaattinen ja suloinen, taiteellisuudesta puhumattakaan, mitä olemme saaneet hänen blogeistaan arvella. Oli mukavaa 🙂

Ps. Susupetal suhtautui vielä hieman epäröiden meidän herkkupatojemme suhteen ja toi omat eväät mukanaan. Mä en ymmärrä… 😉

10 comments on “Vierasruokaa

 1. Voi olipa teilla hienot sapuskat. Mua ihan havettaa, etten oikein osannut saveltaa herkkuja meidan keittiossa Elegialle sopivaan muotoon, vaan joutu raasu tyytymaan aika tylsiin lautasiin. Honeydew nayttaa houkuttelevalta, resepteja tuskin kannattaa odotella, jos nama herkut kuuluu gourmeeravintolanne menuun. 😉

  • Itkis,
   Täällä kohtasi kaksi todellista ‘omituisten ruokien’ syöjää 😉 Älä huoli, ne sun smoothiet kuulostaa herkullisilta. Väännän marjasellaisia toisinaan iltapalaksi.
   Näistä ei todellakaan voida reseptejä paljastaa, sillä ravintolan tilojen etsintä on käynnissä.

 2. Voi mitä herkkuja siellä onkaan valmistettu! Oli varmasti tosi mukavaa nähdä blogiystävää:-)

  • SuviAnniina,
   Tottakai täytyy pistää pöytä koreaksi vieraiden sattuessa paikalle 😉 Oli todella mukavaa. Odotas vain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s