Viisas veto

Kerrankin voin olla harvinaisen tyytyväinen, että pidin pääni ja pysyin kotona tämän juhannuksen ajan. Hiljaa, puhelimet mykistettyinä ja mieleistä musiikkia kuunnellen. Nyt alkaa vihdoin tuntumaan siltä, että elämä voittaa ja virtaa suoniin alkaa pikkuhiljaa valumaan. Ihminen näemmä toisinaan tarvitsee totaalisen vetäytymisen kaikesta hälinästä, jotta pystyy lataantumaan kunnolla. Ensimmäinen vaihe uupumuksesta on siis selätetty, mutta vasta ensimmäinen. Pitkä on vielä matka, enkä edes kuvittele tämän olleen tässä, mutta jotain on tapahtunut näiden päivien aikaan. Unta, ja paljon. Nyt se alkaa olla levollista ja nautinnollista.

Olen elävästi nähnyt:

juhannuskuutamon

juhannusliputuksen heijastuksen

violettireunaisia pilviä

juhannuskollaasi

Olen unissani nähnyt:

vanhoja heiloja

jäätelöä

täydellisen bokehin

Toivottavasti saan pienimuotoisen juonitteluni tämän olotilan tuottamisen suhteen vielä joku päivä anteeksi. Ehkäpä pirteä ja hymyilevä olemus saa sen aikaiseksi. Kyllä kannatti!

27 comments on “Viisas veto

 1. Viisas veto, kuten otsikkokin toteaa! Sopiva määrä äksöniä, lepoa ja virkistystä pitää meidät tyytyväisinä ja toimintakuntoisina.

  • Susupetal,
   Aion noudattaa ohjettasi jatkossakin. Lisää lepoa. Tosin, jos tuosta nyt jotkut helteet tulee niin sehän tietää taas energiamäärän lisääntymistä. Värejä pitää olla, juhannusöinäkin!

 2. Tosiaankin kuulostaa viisaalta vedolta.Itsekin lepäsin jussin aikana,kun tuli aeimmin loman alkupäivinä liikaa juostua.Hyvää teki! Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita Lepis!

  • Hyvä Yaelian että lepäsit. Alkuvauhtisi vaikutti jo varsin lennokkalta, mutta niinhän sitä lomalla usein tulee tehtyä 😉

 3. Kuulostaa leppoisalta ja virkistävältä, hyvä homma!

  Meilläkin oli taas pitkästä aikaa Juhannus kotimaassa, aiemmin on yleensä osunut tähän kohtaan jokin reissu. Ja näin viime yönä holarin! Tosin en nyt omatekemänä vaan meidän porukan ekana lyöjältä – ja greeni oli aika savinen kun jotain uraa pitkin valui reikään… Mutta silti. 🙂

  • Kiitos Krisu,
   Siis on vielä toivoa viisastumisesta tässäkin päässä tai ainakin ymmärryksestä huoltaa sitä pääkoppaa. Noita tuollaisia kuvakollaasimegasotkusovitteita on hauska tehdä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s