Mitä tehdä kännykkäkameralla odotellessa?

Heräsin äsken päiväunilta:

“Helskutti! Unohdus!”

Kuppi kahvia.

Muutama puhelu:

“Heinäkuussa, heinäkuussa, heinäkuussa…”

Missä lähin Drive In?

Se on vielä auki. Huh!

“Ei me enään oteta tälle päivälle vastaan. No, jos nyt kuitenkin…”

Vilkaisin kelloa, ei edes vielä puoli neljä.

Viis minuuttia myöhemmin:

Varon!

Konstit on monet.

Vihellellen läpi!

Joskohan ensi vuonna muistaisin hieman aikaisemmin suorittaa tämän toimenpiteen kuin näin toiseksi viimeisenä iltapäivänä!

27 comments on “Mitä tehdä kännykkäkameralla odotellessa?

  • Susupetal,
   Huomenna siellä olisivat ne kaikki muut mattimyöhäiset!
   Sitä paitsi, tämä kuuluu samaan strategiaan kuin viime hetkellä lentokenttäselvityksiin meno. Mitä myöhemmin, niin sitä nopeammin siitä selviää 😉

 1. On se hyvä, että meitä on moneksi, ettei tule ruuhkaa. Minä olen jonossa alkupäässä ja sinä loppupäässä ja kyllä niitä keskivälin kavereitakin varmaan löytyy. Hyvä kun onnistui 🙂

  • Uuna,
   Nuori katsastusmies kovasti kehotteli minua reagoimaan niihin kirjeisiin, joita silloin talvella tulee katsastuaikoineen 😉 Jotenkin se tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta aina silloin ja ajatus kesällä katsastamisesta on jotenkin iskostunut tuonne takaraivoon. Omituisia pinttymyksiä.

  • Hirlii,
   No niin, oli siitäkin kännykän näpräyksestä jotain hyötyä! En sitten tiedä mitä pojat siellä ajattelivat kun muinamiehinä kuvailin. Saas nähdä minkälaisen katsastussetin sinä saat aikaiseksi 🙂 Tämä on haaste siis.

   • Otin haasteen heti vastaan ja soitin katsastusasemalle. Koko kevään ovat lähettäneet tarjouksiaan ja soitin sinne joka tarjosi 15euron alennusseteliä. Voi voi voi, koko heinäkuuu on ihan täynnä, mutta tänne vaan jonottamaan, järjestyksessä mennään. – Että jonosta sitten pääsee? – Pääsee. Tänne vaan heti aamusta.

    Että tiedossa on kesäpäivä katsastusaseman jonossa … 😉

 2. No mutta hyvä ettei jäänyt viime tinkaan. Onneksi meni läpi. Ei muuta kuin kalenterisoftaan muistutus ens toukokuulle. 🙂

 3. Tehdäänkö autoillekin joku palikkatesti.. Ei meidän katsastuksessa tuommoisia ole, mutta eipä ole autokaan pahemmin älyllä varustettu.

 4. Kuiluja on syytä varoa!
  Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan ja onneksi meni läpi.
  Itsellä vipana mahdollisena päivänä ei ekalla läpi ja sain jo kyytiin kyltin AJOKIELLOSSA, ellen onnistuisi korjauttamaan paria vikaa samana päivänä. Huh, diisselipajalle ja kivat miehet hoitivat homman. Ja taas ajeltiin. Matti Myöhäisillä elämä menee joskus vähän jännäksi :))))

  • Taru,
   Auts! Tuo alkaa saada jo painajaisen mittoja! Onneksi selvisit ja löytyi noin mukava dieselpaja. Ne yleensä on ollut 🙂

 5. Onnea läpimenosta. Se aina helpottaa elämää ja lompsaa. Leimaa sieltä ei enää saa rekisteriotteeseen niin kuin ennen, vain printin, jossa on kyllä enemmän tietoa, mutta ei historiaa, eikä keräilyn tunnelmaa. Teillä siellä ruuhka-Suomessa on ilmeisesti hankalampaa päästä katsastukseen. Meillä täällä harva-Suomessa ei tarvitse kuin ajaa sisään, odotella ei juuri tarvitse.

  • Yamaba,
   Yllättävän pitkät jonot niihin olisi ollut. Tuo drive-in oli aika näppärä, tuli vain turhan kalliiksi. No, huolimattomuudesta joutuu maksamaan.
   Leimojen keräily olisi paljon ekologisempaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s