26 comments on “Pyykkipäivä

 1. Mikä on parasta hellepäivänä. No tietysti matonpesu raikkaassa vedessä, sinne voi välillä pulahtaa uimaan jos hiki nousee pintaan.

 2. Niittykuva on kuin tämä kesä ikään, värikäs, monitahoinen, lämpimänsävyinen ja erittäin kaunis.
  Jos ei kuitenkaan halua pitää pyykkipäivää – älä pidä, sillä takuulla keksit jotain muutakin.

 3. Pyykkipaiva oli eilen – tanaan voit siis taas nauttia kesasta! Eiko sinne luvattu taas helletta?
  Nyt kannattaa nauttia – marraskuun selatykseen on viela aikaa!!! 🙂

  • H.M. Juhani Hämeenjussi,
   Raanuja ei kai pestä, hakataan lumihankeen vain. Hyi kauheeta, lumi…!
   Tilkkutäkkiä tästä tuskin tulisi 😉

 4. Ei ei vielä ei ei! Minun on pitänyt suursiivota jo monta päivää, mutta en saa aloitettua kun siihen jotenkin sisältyy tuollainen “valmistaudu arkeen” -merkitys. Pää ei vain tahdo sinne vielä…. taidan mennä ennemmin tuonne niitylle köllimään, siellä kaikki sellaiset turhat vouhotukset unohtuu… 😉
  Hieno niittykuva.

  • Kiitos Uuvana,
   Tuolta niityltä ei tosiaankaan olisi halunnut vetäytyä pois. Sinulle olisi siellä muuten varmasti todella paljon kuvattavaa.

 5. Karhunputkia, horsma, särmikkäitä kuismia ja ruskettunutta heinää. Sinulla on hyvä silmä. Tämäkin kuva on niin hyvin sommiteltu ja tasapainoinen, että se on oikein elävä. Niin kuin täällä näkyy muutkin kommentoineet.

  Matonpesu on parasta kuumalla. Kylmällä ja sateella se on kylmää hommaa. Minulle ei tosin ole tänä kesänä jäänyt enää kuin kantajan, nostelijan ja kääntelijän hommat. Vaimo ihastui painepesuriin ja halusi pestä kaikki itse.

 6. Vaikaka oma loma on jo aikaa ollutta ja mennyttä, tässä työn ohessa sitä vielä yrittää viettää kuitenkin epätavallisen epäarkista kesäaikaa. Vuorokausirytmit on vähän sitä ja tätä ja töiden kanssa sämplätään niin ja näin…pääasia on päästä pois näistä kuvioista aina, kun vain mahdollista ja mieluiten vesien äärelle. Rantautua saarille ja mennä sinne, missä se kesä oikeasti on!!!
  Upea kuva!

  • Taru,
   Tuo vuorokausirytmin sekaisin oleminen tässä pelottaa roimasti. No, pari päivää aikaa säätää sitä. Ei taida riittää. Ryhdistäytyminen on vain niin tylsää!

  • Oi kiitos Harakka,
   Niityt ovat aina olleet minulle hankalia kuvattavia, kun en oikein malta keskittyä kokonaisuuteen ja poikkoilen kukasta kukkaan. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s