12 comments on “Sunday Classic – 120910

  1. Humble Pien muistankin, ja kun nyt kirjoitit Framptonin historiasta, muistin lukeneeni aiemmin hänen kouluaikojen jammailustaan David Bowien kanssa.

    Tykkäsin biisistä kovasti, ja miten ihanaa, kun musiikille annetaan aikaa. Näitä pitäisi itse asiassa kutsua sävellyksiksi, ei biiseiksi. Totta puhuen minulle ei ollut tullut edes mieleen, että Peter Frampton on yhä hengissä, soittaa ja keikkailee. Pakko sukeltaa sivustolle ja perehtyä, millaista musiikkia hän nykyään tekee. Hei vain! *sukeltaa verkossa toisaalle*

  2. Peter Frampton on tuttu,mutten ole häntä kauhean pitkään aikaan kuullut,joten kiitos tästä muistutuksesta: Kuulosti hurjan hyvältä 🙂

  3. Frampton on monesta suunnasta tuttu nimi, mutta jäänyt itseltäni enemmältä kuuntelemiselta sivuun. Ihan ok-meininkiä tuo oli.

  4. No hitsi, Humble Pie personoituu mulla niin Marriottin ympärille ette edes muistanut että Frampton oli mukana perustamassa sitä! Tämä muistamattomuus on nyt otettava kertauksella kiinni. 🙂 Sama pää kesät talvet, kiitos muistutuksesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s