‘Viikonlopun väri’

Irwikissi on kesästä saakka julkaissut ‘viikonlopun värin‘ ja nopeasti lähdin seuraamaan perässä. Valokuvien aiheisiin tarkoitetut väriteemat ovat olleet piristäviä ja se on tuonut uutta iloa postailuihin. Tuonne Strechyardin puolelle olen niitä pääsääntöisesti postaillut, toisinaan myös Backyard Beauties -blogiin. En ole erityisesti lähtenyt kuvaamaan tiettyä väriä, vaan olen kaivellut kuvakansioista sopivan aina viikonlopun teeman mukaisesti. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja kuvasin sitä myös päivän kuvaan, sillä vihreä osoittautui yllättävän vaikeaksi väriksi löytää kansioistani muussa muodossa kuin kukkakuvien lehdissä. Sitä oli myös vaikeaa löytää kuvattavaksi aivan lähietäisyydeltä, mutta onneksi olemme siirtymässä pimenevien iltojen myötä kynttiläaikaan:

16 comments on “‘Viikonlopun väri’

  • Itkis,
   Tämä onkin enemmän sitä sinun vihreää 😉 Tuon korin olen saanut joskus lahjaksi ja se on mitä parhain vekotin juuri tuossa käytössä.

 1. 😀 mulla on tällainen värihaaste mennyt ihan ohi, mutta nyt osallistuin kun oli yksi sopiva mielenkiintoinen foto mikä käy tähän hyvin.

  Asetelmasi valoineen, varjoineen ja säivyineen on tosi kaunis ja rauhoittava.

  • HaloE,
   Siitäs saat kun et lue mun blogeja riittävällä hartaudella 😉 😀
   Tämä ei varsinaisesti ole haaste, kunhan aloin fanittamaan ja sitten ainakin Raija ja Miiwi liittyivät joukkoon.

 2. Ajankohtaista ja mennyttä, kynttilät ja vihreys. Tai onhan vihreää täällä vielä kun katson ikkunasta juuri nyt ulos. Kanukkapensaat ovat ihan vihreät.
  Mutta noin kuvaannollisesti vihreä aika on takanapäin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s