12 comments on “Muistikirja

 1. Jostain syystä minun muistikirjat/vihot katoavat aina pienien käsien väritys ja askartelu puuhiin, joten harrastan muistiinpanolappuja, joita on joka puolella, vielä kun muistaisi niitä joskus lukea.

 2. Mulla on iso kalenteri, jonka pitäisi toimia myös muistikirjana. Useimmiten kirjaan asioita kuitenkin aika pieneen mustaan moleskineen.

  • Krisu,
   Kalenteri on aika hyvä ja voisi toimia jos ei tarvitsisi kirjoittaa niin pitkiä juttuja. Toisaalta tänä syksynä olen saanut aikaiseksi vain viisi sivua muistiinpanoja ja nekin vajaita, joten vähemmälläkin pärjää näemmä. Tai sitten olen alkanut muistamaan asioita…

  • Susupetal,
   Toisinaan on hyvä tehdä muistiinpanoja. Vaikkapa elämästä. Tai kohtaamistaan asioista. Tai näkemisistään. Tai vaikkapa kirjata kasvien nimiä ylös…

 3. Eipä ole muistikirjaa! Seinäkalenteriin raapustan tärkeimmät menot!
  Pitäisiköhän hankkia sellainen siisti ruudukollinen, jos vaikka inspiraatio iskisi toisenkin kerran ;D

 4. MInulla on ns. tee-se-itse -tyylinen muistikirja. Tai “muistikirja”. Eli nippu kaikenlaisia pieniä epämääräisiä lippusia ja lappusia, monet kauppalaskujen kuitteja tms.,:P joille raapustelen kaikenlaista tärkeää ja muistettaa. Joskus tuo suht epämääräinen nippu (yllättäen heh) hukkuu tai leviää kuin jokisen eväät sinne sun tänne ja sitten onkin pinnistäminen että mitäs sitä pitikään…

  Pitäisiköhän hankkia se oikea muistikirja? Kalenteria en ainakaan halua, niistä tulee liian organisoitu olo ja alkaa vain ahistaa kun näkee kerralla missä kaikkialla pitää tälläkin viikolla olla.

  • Uuvana,
   Nuo lappuset kuulostavat tutuilta. Joskus ne on hankalia, hukkailen niitä. Tai sitten löydän jostain ja ihmettelen mitä sekin oli. Pahimpia ovat puhelinnumerot ilman nimiä!

 5. Minulla on pikku vihkonen ja lyijäri vissiin aina matkassa. Ei koskaan tiedä, milloin joku hyvä ajatus iskee päähän. On vihko myös yöpöydällä kaiken varalta. Joskus kirjoitan, tosin satunnaisesti päiväkirjaa myös tietokoneelle, siis omiin tiedostoihin.
  Lappuset ei ole minun juttu, kun en muista, mihin ne pistin. Kokeiltu sitäkin on.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s