Kavereita mestoilla

Kävin tänään ehkäpä sillä viimeisellä tämän kauden kukkakuvausreissulla. Pilvien roikkuessa puiden latvojen tasalla ja pienen tihkun räiskiessä näkökenttää aikomukseni oli ottaa römppäkuvia maatuvista kasvinosista. Juuri niin! Niistä tuli aivan ihmeellisiä, ilmeisesti se pieni tihku sai aikaan mielenkiintoisia kuvioita linssiin ja tarkennukset menivät aivan metsään. Aivan kaikkia otoksia en heittänyt roskakoriin, mutta hauduttelen niitä jonkin aikaa ja mietin mitä niistä saisi aikaiseksi.

Päivääni piristi tämä kurre, joka antautui kuvattavaksi ilman mukinoita:

Mantsurian jalopähkinä taisi olla aikamoista herkkua!

20 comments on “Kavereita mestoilla

 1. Onpa vetänyt hännän sievästi suojakseen. Meillä hyppelee orava pihapuussa, mutta kunnon kuvaa en ole vielä saanut. Aina ennättää livahtaa ja liikahtaa orava siis

 2. Ohos, yllättävää! Ihan itsensä näköinen kurre hampaineen päivineen eikä siis mikään lepiskurre 😀 Mielenkiinnolla odotetaan niitä römppäkuvia.

 3. Ompa söpö kurre. Meidän maalaiskurret on niin nopeita ja kovia riekkumaan että vaikka niitä näkee pihassa päivittäin niin näin rauhaisaa fotoa niistä harvoin saisi. Pari kertaa on onnistunut, silloinkin yleensä ikkunan läpi, huomaamattomana.

  • Halo E,
   Tämä oli niin ihmisiin tottunut, että antoi jopa äänimerkin olemassa olostaan ja poseerasi oksalla. Päästi todella lähelle. Taisi olla herkulliset eväät.

  • BLOGitse,
   Onni suosii rohkeaa, oikeasti tässä tapauksessa. Luulin sen luikkivan karkuun, kun siinä rytistelin menemään. Jäi ilokseni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s