How to Survive November -10 – 14

Sunday Classic 141110

Matka jatkuu, kohti pohjoista mennään. Päämääränä Vancouver Kanadan puolella. Tuo meren ja vuorten väliin jäävä kaupunki on aina kiehtonut paikkana minua. Last resort before nothing -tyyliin.

– Life is a Highway –

Päivän biisi on kanadalaisen Tom Cochranen tunnetuksi tekemä vuonna 1991. Oikein tarkasti kun kuuntelee, niin päivän kohteeni siinä myös mainitaan. Biisi oli mukana ‘Mad Mad Word‘ -albumilla ja se nousi kotimaansa ykköseksi sekä Jenkkien listoilla kuudennelle sijalle. Biisin nimi on sen verran vetävä, että ehkäpä siksi 😉

14 comments on “How to Survive November -10 – 14

 1. Enpä tuntenut tätä hemmoa aikaisemmin, mutta johan kolahti! Juuri sopivaaa matkamusiikkia. Kävin kuuntelemassa tuubin puolella tuon Mad Mad Worldin. Ou jee. Tätä on saatava lisää!

 2. Jeeeeeeees, nyt ilmoille helkähti kunnon matkamusaa! Pidän tosi paljon Tom Cochranen äänestä, siinä on hienostunutta raspia. Ja biisissä letkeä meininki. Antaa palaa Vancouveriin, Lepis!

  • Viides rooli,
   Olin jo aivan unohtanut koko miehen, ennenkuin tämä biisi putkahti mieleeni. Siellä on aivan huippukamaa ja voisin soittaa toistekin.

 3. Life is a highway indeed-Pitkälle olet jo matkannut;minäkin olin Kanadan puolella hieman,kun Niagara Fallsista ajettin Canadan puolella joitakin tunteja mutta Vancouveriin saakka ei päästy…

 4. Minä jämähin sinne Skotlantiin 😉 ja eksyin jo Shetland-saarillekin. Kanadakin kelpaa ja hyvä biisi 🙂 Oiskohan alettava säästämään maailmanympärimatkaan!

 5. Heippa! Käytkö vielä tuossa sähköpostissasi joskus? Olisi postia.
  Iloista marraskuuta sinulle minulta!

 6. Olen käynyt kerran Vancouverissa, tosin vain pikaisesti yhtenä päivänä, sitten automatka jatkui. Kaupungista jäi mieleen hurja sää juuri kaupungin keskustan läpi ajaessa, oli huhtikuu ja vettä tuli niin että autosta ei meinannut nähdä mitään ulos. Siitä on jäänyt todella erikoinen mielikuva kaupungista, jotenkin epätodellinen.
  Olisi hienoa joskus vielä päästä noille seuduille uudestaan. Luonto on siellä aivan mielettömän kaunista, meri, metsät, vuoret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s