How to Survive November -10 – 28

Sunday Classic 281110

Kon’nichi wa!

– Kuroneko No Toyo –

Tätä kuunneltiin aivan 1970 luvun alussa, tai ainakin se soi, ja paljon, radiossa. Kotimaisen verison tekivät Jaana ja Tiina, kaksostyttöjen muodostama duo. Käyppä kuuntelemassa tästä linkistä. Minä lähden teppanyakille!

9 comments on “How to Survive November -10 – 28

 1. Tänäänhän sunnuntaiklassikoissa muistellaan menneitä oikein urakalla, SusuPetal ja Krisu ovat hekin etsineet YouTubesta kollektiivisen muistimme aarteita. 🙂

  Mustan kissan tangon muistan hautaani asti, niin paljon sitä soitettiin aikaan radiossa. Tuossa linkkaamassasi videossa huomioni kiinnittyi ennen kaikkea Danny Kayen improvisointiin ja kykyyn pelleillä tekniikan so. mikrofonin kanssa.

  Nähtävästi Tynellin sisarukset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen myös Pirkka-Pekka Peteliukseen ja Aake Kallialaan, sillä Pulttibois-sarjasta löytyy myös tämä sketsi —> http://www.youtube.com/watch?v=uagJRrOILqQ&feature=related (vaikka onkin rumaa tehdä pilaa toisten vammoista).

  • Viides rooli,
   Paljonhan tästä on versioita tehty! Jaanan ja Tiinan esitys varmasti on syöpynyt meille sen ajan ihmisille todella syvälle. Danny Kayen visiitti Suomeen on myös sellainen tv-ohjelma, jonka muistan livesti. Se oli jotenkin niin suurta. Olihan Danny K. Suuri persoona!
   Toisten kustannuksella ei saa hupailla noin.

 2. Voi hyvänen aika 😀 😀 😀 En mä kyllä tykännyt tästä silloinkaan, haha! Mutta tuo viidennen roolin laittama linkki oli kyllä hupaisaa katsottavaa!

 3. Auskultoin tuohon aikaan ja yksi auskultantti soitti Mustan kissan tagon Päivän avauksessa. Sitä ei oikein pidetty silloin soveliaana 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s