How to Survive November -10 – 29

Kyotossa oli päästävä, edes pikavisiitille, ennen paluulentoa! Kyoto on kuuluisa kauniista naisistaan, jotka ovat arvostetuimpia koko Japanin mantereella. Kaupunki tihkuu muista samurai-kulttuuria ja sieltä löytyvät kauneimmat temppelipuutarhat.

– ruoka on erinomaista –

Eiji Yoshikawan eepoksen ‘Musashi‘ vietti myös jonkin aikaa Kyotossa. Tuosta kirjasta saattoi kiinnostukseni kaupunkia kohtaan syttyä. On muuten yksi parhaita lukemiani kirjoja. Tuhannen sivun lukupaketin jouluksi voit ladata täältä Google-kirjoista.

The Cure – Kyoto Song

18 comments on “How to Survive November -10 – 29

 1. Japanikin on kärkilistalla.
  – Aika paksu eepos! täytyy laittaa muistiin, jos joskus ehtii lukemaan. Viimeistään ennen Japanin matkaa.(Matkoistahan voi aina haaveksia 🙂 )

 2. Pelkistettyä estetiikkaa kaikessa. Niin kuin tässä kauniissa kattauksessakin, mutta meikäläinen varmaan ehtisi kuolla nälkään…

 3. Tuon tiiliskiven luin kans -85 armeija-aikana iltaisin ja junassa – hyvä kirja! Löytyy vieläkin tuolta hyllystä. Samoin kuin Musashin itse kirjoittama kirja Maa, vesi, tuli, tuuli ja tyhjyys (kun on siis ihan oikea historiallinen henkilö).

  Kiinnostavaa olisi vierailla Japaniassa, likka on sitä muutaman vuoden opiskellut ja suunnittelee nyt kaverin kans reissua.

  • Timo,
   Jees! Kuvittelin olevani ainoa ihminen tällä maapallolla, joka tuon opuksen on kahlannut. Se jätti pysyvän vaikutuksen!

 4. Mainio musiikkivalinta, Cure on lähellä minun sydäntäni.

  Japaniin olisi mukava joskus päästä kyllä. Saapa nähdä toteutuuko koskaan toive.

  • Uuvana,
   Meitä on nyt niin paljon täällä kommenttilootassa, jotka sinne halajavat. Eiköhän keksitä jokin keino millä saadaan kerättyä rahaa ja lähdetään porukalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s