How to Survive November -10 – 30

Kotiinpaluu!

Onneksi kerkesin aamulennolle, ennen lentoemolakkoa ja lentojen peruuntumisia. Likeltä liippasi, etten jäänyt maailmalle 😉 No, tuskin sitä kovin paljoa olisin pahastunut. Japaniin olisi hyvinkin voinut jäädä herkuttelemaan.

– lennolla –

Välilasku tehtiin Jekaterinburgiin, kävin hakemassa sinne unohtuneen Vaiheisen pois.

Virtuaalinen maailman ympärysmatka oli antoisa, analyysi tulee lähipäivinä. Kotiinpaluu Mötley Cruen siivittämänä:

– Home Sweet Home –

26 comments on “How to Survive November -10 – 30

 1. Tervetuloa kotiin. Kuten huomaat täällä on marraskuu selätetty lumella ja pakkasella. Muutama mummokin on selätetty samalla reseptillä….

 2. Näyttää olevan Jekaterinburgissa aika kylmää. Tervetuloa takaisin kotiin.
  Maailmalla matkustelun jälkeen on aina yhtä ihana palata Suomen kamaralle.

 3. Hyvä sentään että ehdit ennen lakkoa, jouluvalmistelut odottaa, vaikka kylmältä näyttää. Taisi Karikin jäädä Peruun lämmittelemään.

 4. On ollut kylla mielenkiintoisia reissuja. Toivottavasti kaikki paase kotiin turvallisesti. Lumoavan kaunis kuva. Ja biisi sopii hyvin paluu tunnelmiin. 🙂

 5. Apua, missäs sinä nyt olet taas lennellyt!? Pitääkin päivittää tietous tässä samantien – on jäänyt blogien seuraaminen oman lentelyn takia retuperälle viime aikoina 😉

 6. Hih, marraskuun selätyksen idea olikin mennyt minulta ohi, koska selätin sitä muualla. Mutta ideahan oli kerrassaan mahtava!

 7. Jep. Tervetuloa takaisin. Ja kiitos välistopista, muuten olisi saattanut jumittaa sinne Jekaterinburgiin pitemmäksikin aikaa. Kiva kaupunki, omalla tavallaan…

  Viimeksi kun siellä kävin IRL oli joulukuun alkupuoli ja lentokentällä saapuessa noin -25 astetta. Vastassa ollut kaveri onnitteli suuresi hymyillen, että olipa hyväpäivä saapua, koska on niin lämmintä (joka tuli havaittua seuraavan viikon aikana, jolloin lämpötila kaupungissa ei laskenut alle -30 asteen (mikä toki ei haitannut kadulla jäätelöä myyneitä mummoja, joiden pakastimissa oli sähköt päällä)).

 8. Mulla iski lentopelko päälle, kun katsoin kuvasi lentokonetta. Nopsaan piti hiirellä vyöryttää sivua alemmaksi. Tehokas kuva.
  Marraskuu on kaukana takana päin ja tervetuloa joulukuuhun ja kotiin. Kohta on valoja.

  • Aimarii,
   Hui, lentopelko on kamalaa. Onneksi se oli vain virtuaalista tällä kertaa. Tosin, ei ollut tarkoitus pelotella ketään.
   Kuukauden päästä on jo paljon pidemmällä päivän aika!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s