Sunday Classic – 051210

Surkea aamu, en päässyt Spotifyihin päivittämisestä huolimatta ja radiostakin soi vain kaikkien aikojen inhokkibiisini! Niinpä klassikoissa soitetaan hilpeetä. Tai ainakin katsotaa hilpeetä. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi soitellut näitä rock’n roll’n esiliikuntavideoita:

– I’m Telling You Now –

Freddie & The Dreamers oli brittibändi, joka soitti vuodesta 1963 aina vuoteen 2000. Huikea saavutus bändiltä, jonka hittibiisit osuivat sinne 1960-luvulle. ‘I’m Telling You Now‘ on vuodelta 1963 ja silloin se nousi kotimaassaan soittolistojen sijalle kaksi. Biisin ovat kirjoittaneet bändin solisti Freddie Garrity ja myös Beatleseille sekä Gerry and The Pacemakersille säveltänyt Mitch Murray.

Freddie & The Dreamers oli tunnettu tuosta erikoisesta lavaliikehdinnästään. Kovin vakavasti bändiä ei ole koskaan otettu, siitä huolimatta että se oli osa sitä kuuluisaa rock’n rollin ‘Brittiläistä invaasiota’ -60 luvulla. Kelpaa tätä silti kuunnella toisinaan. Mukavaa sunnuntaijumppaa kaikille!

17 comments on “Sunday Classic – 051210

  1. No olipas :). Tuollainen liikunta pitää kyllä harrastajansa solakassa kunnossa. Hyväntuulen biisi, tosin ennestään mulle tuntematon kuten bändikin.

  2. Kivaa jalkajumppaa, Freddie Garrity näyttää 1960-luvun vetimiin sonnustautuneelta marionetilta. Reipas mutta vähän mitäänsanomaton biisi. Nosta kuitenkin hattua bändin sinnikkäälle työsaralle.

  3. lol, tähän olis pitänyt laitaa varotus! Mulla meinäs pärskähtää kahvit näppäimistölle. Toi koreografia on ihan huippu! Söpö biisi, tuli jotenkin lapsuus mieleen. ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s