30 comments on “Tekeytymässä

 1. Oletpas hyvin saanut kuvaan villan tuntua, tulee sellainen mukavan villaisenkarheanlämmin olo kun kuvaa katsoo.
  Jännää muuten, miten jotkut valokuvat tuottavat vain visuaalisia tuntemuksia, toiset taas herättävät suoraan haju- maku- tai tuntoaistimuksia. Kiinostavaa miettiä, miten ne syntyvät, mikä ne saa aikaan. Pelkkä kohteen valinta ei tuota takaa, täytyy olla muutakin.

  • Kiitos Uuvana,
   Fiiliksen kuvaaminen on maailman hankalin juttu. Toisinaan se onnistuu, suurimmaksi osaksi ei. Hajut ja maut ovat ihania aistimuksia kuvista. Toisinaan tulee aivan nälkä joitain kuvia katsellessa.

  • Rita,
   Tuohon kutomiseen ja ehkä hieman virkkaamiseen ne taidot tuolla käsitöiden saralla todella rajoittuvat tässä päässä. Olisi mukava osata enemmän, mutta esim. ompelukone on aivan kauhistuttavan vaikea vekotin.

 2. Juuri -18 asteen pakkasesta “sisäydyttyäni” osaan kyllä arvostaa mitätahansa lämpöistä ja pehmoista itsetehtyä tuotosta 🙂 Harmi kun ei ittellä puikot ja langat käsissä pysy 😦 Rakastan kyllä erilaisia lankoja, niiden tuntua ja värejä, ja usein niitä kaupoissakin hypistelen ja näen sieluni silmin mitä ihanimpia asusteita… Mutta puuttuu tosiaan vaan se taito, eikä aina viitsi äidilläkään kaikkea teettää – ja kun ei ne omat näkemyksetkään aina täsmällisesti välity.

  • Irwis,
   Kutomaan olen oppinut jo aika pienenä, mutta siihen nämä taidot jäävät. Ompelukone on kauhistus ja kangaspuista en ymmärrä mitään. Näyttävätkin niin pelottavilta! Mitä jos sinne jäisi vaikka loukkuun…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s