Vähässä vahinko tulee – noruvakin

Vanhat viisaukset taas osoittautuivat toteen tänään. Ei pitäisi naureskella kaverin spagaatilla, jos ei halua tuta liukkauden vaaroja!

Matala on kynnys sisään mennessä, korkia ulos tullessa (Gottlund I.)

Oven sisäpuolelle oli kumimatolle kertynyt jalkineiden mukana kannetuista lumista varsinainen liukumiina, johon sorruin hölpötellessäni joutavia jalkoihini katsomisen sijaan. Vetäisin vauhdikkaat sivuluisut kolisten oven pieliin. Jo paikalla tunsin, että selässä tapahtui jotain. Onneksi taisi jäädä jonkin sortin lihasvenähdykseksi ja on vain toispuoleinen vaiva. Toivotaan, että ei vaikuta autolla ajoon. Varulta siirsin lähtöä joulun viettoon päivällä eteenpäin.

Ei se kadu kuin katsoo (Florinus)

20 comments on “Vähässä vahinko tulee – noruvakin

 1. Auts! Kuullostaa pelottavalta…mä kanssa itse juuri meinasin vetää oikein komiat lemput, kun liukastuin kuraan. Toivotaan, että selkäs paranee nopiasti ja pääset jouluruuhkiin ajelemaan. 😉

  • Itkis,
   On tämä maailman meno taas omituista, te hukutte kuraan ja veteen, me lumeen. Onneksi ei käynyt pahasti, kummallekaan. Vaaramomentti oli kyllä aika lähellä.

 2. Joko se flunssa lähti kun uutta vaivaa jo oli hakusessa., aih! Sisällä voi olla liukkaampaa kuin ulkona ja sattuakin enemmän, muistan. Eipä ole kiva lähteä selkävaivaisena tien päälle, pikaparanemista toivotan.

  • Sirokko,
   Flunssa vetelee viimeisiään, joten jotain uutta oli saatava. Onneksi se ei nyt aamusta enää tunnu yhtä pahalta kuin eilen. Taisin vain säikähtää. Ja nyt tuskin jaksan odottaa tämän vuoden loppumista ja uutta terveempää vuotta. Ensi vuonna en aio sairastaa yhtään!

 3. Auts! onneksi ei kuitenkaan sattunut pahemmin.Olen kerran liukastunut Helsingin kaduilla ja rikkonut 2 kylkiluuta…. Turvallista ajomatkaa ja hyvää Joulua!

 4. Voi itku ja juuri joulun alla kaikista ajoista – toivottavasti menee oli levolla ja särkylääkkeillä, niitä kannattaa ottaa tuhti annos turvotusta alentamaan ja kipua helpottamaan! Oikein leppoisaa ja mukavaa joulua sinulle kaikesta huolimatta:)

 5. 🙂

  Toivottavasti ei mennyt pahemmin. Minä vielä kärsin spagaatin jälkimainingeista, ei kiva.

  Turvallista ajoa pohjoiseen ja levollista joulun aikaa!

 6. Kaatuminen säikäyttää aina ja liukkaus on niin vietävän petollista. Onni oli muassasi, ettet loukannut pahasti.
  Turvallista reissua tien päälle. Minä olen tänään jo 600 kilometrin matkani joulunviettoon tehnyt.

  • Aimarii,
   Huh, mikä matka. Siihen taitaa mennä koko päivä! Nautiskele siellä pohjoisessa. Odottelemme kauniita kuvia 🙂

 7. Auts. Toivottavasti osoittautuu vain säikähdykseksi eikä vaikuta joulusuunnitelmiin. Itse vedin vähän vastaavat lipat pari päivää sitten ovesta pihalle mennessä, kumma kyllä vaikka pakkaskelejä on ollut niin jotenkin räystäästä oli tiputellut vettä aivan suoraan ulko-oven eteen liukumiinaksi. Onneksi oli onni myötä eikä sattunut pahemmin.
  Rauhaisaa juhla-aikaa sinulle!

 8. Hups ja voih! Onneksi ei käynyt pahempaa ja pääset jouluasi viettämään. Turvallista matkaa!

  ps. sinulle on ajankulua blogissani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s