Party Time!

Hurjaa vauhtia on jälleen menty vuosi eteenpäin. Joten kahvia, konjakkia, kuohuvaa ja lonkeroa tarjolla iltajuomaksi koko porukalle!

Edellisinä vuosina olen luvannut seuraavaa:

Tämän blogin funktiona olkoon virtuaalisena muistilappuna toimiminen, muistuttaen tekemään enenevässä määrin niitä asioita joista todella pidän ja työskentelemään stressittömän olotilan eteen. Kuvaa, piirrosta ja ajatuksen lentoa niiden ollessa julkaisukypsiä ilman sen kummempia päivityspaineita.

Ja arvatkaas mitä? Näillä mennään edelleen!

Kiitos rattoisasta vuodesta!

41 comments on “Party Time!

  • Kiitos Elegia,
   Ja kävipä sulle nolosti, kun jouduit heti dyykkiosastolle. Onneksi kerkesin ottaa kauluksesta kiinni. Ja nyt skoolataan!

  • Sirokko,
   Juhlia tarvitaan tänne talvikaamokseen, aina toisinaan. Täällä saa onneksi olla aivan miten lystää, kunhan hupia riittää 🙂

 1. Onnea freesille synttärisankarille, kiitokset menneistä ja tulevista vuosista jo etukäteen:) Niin ja konjakkia tilkka kiitos, yömyssyksi, sillä juuri päätin skypepuhelun Esikoisen kanssa ja aion kömpiä sänkyyn.

 2. Hyvä suunnitelma! Täälläkin pikkuhiljaa heilutaan mukana, vaikka meinaa aika loppuakin. Sain sentään enemmän aikaiseksi blogiin kuin joulukuus… 😮

  Paljon onnea synttärisankarille!!!

  • Kiitos Timo,
   Mukavaa, että palailuja tapahtuu. Hiljaiseloa se nyt taasen ollut, mutta niinhän tuo on näyttänyt olevan aina tähän aikaan vuodesta. Joskohan kohta virittyvät mielet.

 3. Hyvä aihe juhlia, joten onnea sinulle ja skool!
  Stressitön elämä ja terveenä eläkkeelle, nämä kun pysyvät mielessä, niin hyvin menee.

  • Kiitos Katriina,
   Eläkkeikään on vielä niin pitkä aika, että sitä ei edes osaa ajatella. Josko se sieltä joskus ja tavoite terveenä olemisesta on hyvä. Kippis!

 4. huh, huh, ehdinpas! Sori mutta olen kiinni televisioruudussa mutta onneksi ehdin viela tanne…kippis!
  Kivat bileet – taas kerran! 🙂

 5. Hienoa, että olet jaksanut blogata. Kiitos myös hienoista ideoista, sekä Sunday Classic -sarjasta että Marraskuun selätys -tempauksista, joita on ollut ilo seurata. Nostan maljan tuleville kirjoituksillesi ja tietenkin keväälle, joka vääjäämättä lähestyy. 😀

 6. Kappas, jotain oli jäänyt rääppiäisiinkin. Kiitos – ja hyvillä päätöksillä kannattaa jatkaa omaksi ja meidän lukijoiden iloksi :).

 7. Runebergintortut ovan niin njamnjam, kiitos ! Ja kiitos tietenkin sunnuntaisoitoista ja hyviä tulevia päiviä monta monta ja monta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s