15 comments on “Sunday Classic – 060211

  1. Tänään oli hienoja kappaleita, kuten tämäkin, piti oikein kuunnella kahteen kertaan, hienoja tunnelmia tässä biisissä. Tuo uusi Sammakko linkitys onkin hyvä, antaa laittaa permalinkin, hienoa!

  2. Olipa jännä biisi, toisaalta hauraalla, toisaalta vahvalla tavalla vangitseva. Hienoja tunnelmia, kuten Ari kirjoitti. Minulta Current 93 on mennyt aivan ohi, mutta nythän voni aloittaa tuotannon perkaamisen. Wikipedian mukaan kuunneltavaa näemmä riittää. Kiitos, Lepis, ja kiitos myös siitä, että jaksoit etsiä uuden linkkipalvelun.

  3. Mäkään en ole tuota biisiä ennen kuullut, ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin ihan täpöillä, tosi upea biisi ja tunnelma. Pitää kuunnella nyt heti ainakin toiseen kertaan ja ehkä tutustua Current 93 muutenkin.

  4. Minulla on valitettavasti aivan mahdottomia vaikeuksia sietää tämän bändin vokalistin ääntä. En vaikutu siitä lausunnan ja epävireisen laulun sekaisesta hönkäily-yhdistelmästä jota hän harrastaa, se saa minut vain jotenkin ihan hermostumisen partaalle. Muuten tämä kyllä menisi ihan hyvin, esim. instrumentaalina voisin kunnella ihan mielelläni.
    Näin tämän ryhmän livenä Saksassa pari vuotta sitten. Valitettavasti en silloinkaan pitänyt, livenä laulajan maneerit menivät minusta vielä mahdottomammiksi.
    Mutta ei näistä marmatuksistani kannata välittää. 😛

  5. Täällä vähän jälkijunan konsertin kuuntelijoita oon, mutta mukavaa säveltä tähän muuta samalla tehdessä. Viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s