Sunday Classic – 270211

Tästä lähteestä pääsee ammentamaan jo unohduksiin jääneitä biisejä aina silloin tällöin. Toisinaan niitä myös kuulee yllättävissä paikoissa ja saa aikaan väristyksiä.

Things We Say Today

Parempi äänitys ja kunnolinen filmin pätkä tästä linkistä.

Tämä Beatles klassikko oli kirjoitettu ‘A Hard Days Night’ -elokuvaan ja löytyy saman nimiseltä albumilta, joka julkaistiin 1964. Biisinikkarina toimi Paul McCartney, joka kirjoitti kipaleen Karibian risteilyllä. Kappale on jälleen niitä sinkkujen B-puolten herkkuja, sillä se julkaistiin myös ‘A Hard Days Night’ -singlen mukana. Nautintoa!

 

15 comments on “Sunday Classic – 270211

 1. Nostalgiaa ihanaa….ainahan näitä voi kuunnella. Enoni oli suuri Beatles-fani ,ja hänen huoneensa oli tapetoitu täysin Beatles-kuvilla.Muistan että tämä soi usein…

 2. Tämäpäs sattui hauskasti, mulla on ollut jotenkin Beatles-viikko meneillään, tosin olin kyllä nuorena ihan fanaattinen Beatles-fani, mutta välillä saattaa olla pitkiäkin jaksoja, ettei Beatlesiä tule paljoa kuunneltua. Ja yleensä kuuntelen mieluummin niitä loppupuolen biisejä, mutta tämä kyllä kolahti nyt taas oikein täpöillä. 😉

   • Tuntuu niin oudolta, että nuoremmat sukupolvet ei välttämättä tiedä Beatlesistä mitään. Katselin American Idolsia, siinä oli Beatles teema ja jotkut ei tieneet ennenstään Beatlesistä mitää, ei ollut koskaan kuullut ainuttakaan Beatlesin biisiä. Ja kesällä järkytyin, kun mun oma tyttäreni ei muistanut muiden Beatlesin nimiä kuin John Lennon…luojan kiitos sentään sen.

    • Itkis,
     Olen huomannut saman ilmiön. Ei kai se niin ihme ole, aika harvoin radiosta enää Beatlesia kuulee. Kerran päivässä, vain 😉 Ei niistä bändinä enää puhuta missään. Mutta kyllä ne sieltä vielä taas tulevat pintaan. Nykynuoret nimittäin tuntuvat kuuntelevan sellaista kuin ‘Kuusamoon’, Frederikiä jne. Kauheeta!

 3. Mukavan raikas Beatles-pätkä, hämärästi oli sentään tuttu, joten on tuo varmaan joskus tullut vastaan. Aurinkoa!

 4. Harvemmin kuultu, vaikka olen Beatles fani, en muista miltä albumilta tämä oli. Muuten 6.3 linkkilista ei avaudu normaalisti auki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s