Earth Hour 2011

Tänään on jälleen tullut aika muistaa ympäristön tilaa kollektiivisesti läpi koko blogistanian ja siinä samalla kokoko maapallon. Illalla, juuri hämärän muuttuessa pimeydeksi, klo 20:20 – 21:30 välisenä aikana sammutetaan valot ja muut energiaa syövät vermeet ja tehdään hyvä lupaus omien elintapojen muuttamisesta ympäristöystävällisemmäksi.

Earth Hour 2011 tempaukseen voit käydä ilmoittautumassa mukaan tästä linkistä.

Lupasin muuten vähentää yksityisautoilua puoleen.

14 comments on “Earth Hour 2011

  • BLOGitse,
   Niin tässäkin huushollissa tehdään myös arkena, ei turhaa kulutusta. Tämä Earth Hour on mielestäni niin hyvä teema läpi maailman, että tässä blogissa sitä vietettiin jo neljättä kertaa.

 1. Liityt minun mielessäni tähän asiaan tiiviisti, koska kuulin sen ensimmäistä kertaa sinulta – ja silloin myös toteutin. Tulin tänne kertomaan, että sain tänään lapsenlapselta 11 v viestin, jossa hän muistutti minua tästä. 🙂

 2. Kiitos muistutuksesta, vaikka meilläkin eletään joka päivä säästöliekillä, kuten BLOGitsekin totesi. Toivotaan, että 60. Earth Hour herättelee lisää ihmisiä kiinnittämään huomiota omiin energian kulutus tottumuksiin.

  • Itkis,
   Säästöliekillä on aina hyvä elää. Turhan kulutuksen kelkkaan en ole koskaan oikein osannut lähteä ja nykyisin ei tarvitse kovin paljoa mitään.

 3. Hieno teema ja vielä heinompi asia, jos sisäistää sen jokapäiväiseen elämään.

  Voin tunnustaa, etten viettänyt Earth Houria tänään, koska satuin juuri silloin katselemaan elokuvaa. Tietty olisin voinut katsoa leffan vaikkapa tunnin myöhemmin, mutta näillä kulutuksilla en katso aiheelliseksi. Fillari kuluttaa kuitenkin vähemmän kuin autoilu, samoin julkiset kulkuvälineet. Ja kone on kiinni aina kun en tässä ole. 😉

  Kuinkahan moni lihantuotantolaitos vietti Earth Houria… ;)))

  • Elegia,
   Täytyy tunnustaa, että minultakin vierähti hyvä osa tuosta ajasta leffassa. Siis teatterissa. Joten koti oli pimeänä, ei edes kynttilöitä 😉

   Hyvä kysymys tuo lihantuotantolaitosten osallistuminen… 😉

 4. Minä onneton unohdin koko kampanjan eiliseltä, mutta toisaalta se taisi toteutua sittenkin vahingossa, sillä tämä huusholli meni ennen puoliysin uutisia nukkumaan, kun päivällä hiihdettiin 15 kilsaa ja oltiin noustu ylös ennen kukonlaulua. Oli nuorta väkeä kylässä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s